Accident între un BMW și un Logan la coborârea de pe podul spre Ploiești. Patru răniți înBMW și unul în Logan. Iată ce s-a întâmplat!

Accidentul s-a produs după miezul nopții la coborârea de pe podul spre Ploiești în dreptul benzinăriei Lukoil.

Conform primelor informații șoferul de 37 de ani al Loganului (IF-01-HRP) – singur în mașină – a intenționat să iasă din benzinărie și să întoarcă înspre Buzău.

Nu s-a asigurat corespunzător și fost izbit puternic de un BMW (BZ-77-POW) – patru tineri în mașină – care venea cu viteză de pe pod înspre Ploiești. După impact Loganul a fost aruncat pe câmp, pe partea opusă.

BMW-ul a lovit fix în portiera șoferului Loganului, de aceea a fost nevoie de intervenția celor de la descarcerare pentru scoaterea bărbatului din mașină. Cu traume multiple, în principal la nivelul picioarelor, șoferul Loganului este cel mai grav.

La spital au ajuns și cei patru tineri din BMW, doar unul cu probleme mai serioase, cu o mână ruptă și leziuni la un picior.

Citește și articolul: Veste bună pentru Buzău și buzoieni anunțată azi de primarul Toma. Ciolacu a rezolvat!

Conform unor surse, deocamdată nu se știe cât de credibile, BMW-ul ar fi venit cu viteză mare, ca o nălucă de pe pod, de aceea nici n-a fost observat de șoferul Loganului. Acelșeași surse susțin că BMW a circulat nebunește câteva minute mai devreme pe Bd. Unirii.

Citește și articolul: VIDEO: Cascadorii râsului. Porci căzuți dintr-o dubă și alergați pe Aleea Sporturilor. Distribuie ca să râdă tot Buzăul!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

4 comentarii la „Accident între un BMW și un Logan la coborârea de pe podul spre Ploiești. Patru răniți înBMW și unul în Logan. Iată ce s-a întâmplat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.