Accident la Hanul lui Țintă. Implicată, o cisternă cu acid fosforic

Trafic blocat dincolo de Hanul lui Țintă înspre Ploiești.

O autocisternă a tamponat o dubă înmatriculată în Brăila.

Cisterna e din Republica Moldova și conform șoferului transportă acid fosforic din Serbia în Ucraina.

„Au oprit brusc cei din fața mea înaintea sensului giratoriu. Am pus frână, dar din cauza încărcăturii n-am putut opri la timp și am intrat în duba din fața mea”, ne-a spus tânărul șofer din Chișinău.

Duba e înmatriculată în Brăila, iar pagubele par mai mici decât cele ale capului tractor al cisternei. Traficul în zonă este blocat, se așteaptă venirea poliției rutiere.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Accident la Hanul lui Țintă. Implicată, o cisternă cu acid fosforic

  • Șoferii de tir sau cisterne dacă te văd că mergi prin comune regulamentar cu 50 km/h merg la inimidare numai la 5 metri în spatele tău, să te silească. Dacă pui frână bruscă te lovesc sigur, ca și aici. Nu păstrează distanța!

  • Intradevar asa este, te preseaza din spate mereu, chiar daca mergi cu viteza maxima admisa pe tronsonul de drum. Sunt obisnuiti sa o calce, sa mearga chiar cu dublul vitezei maxime legale si daca intalnesc unul care respecta legea il sicaneaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.