Accident mortal! Două șoferițe la volan!

A doua femeie, în două zile(!), decedată pe șoselele Buzăului.

Victima din această seară este o șoferiță de 59 de ani din Buzău – aflată la volanul Loganului răsturnat din fotografia mai sus.

Aceasta se deplasa către Buzău dinspre Ploiești când, în dreptul localității Istrița de Jos, a intrat în coliziune cu BMW-ul din imaginea de mai jos (care circula pe contrasens).

La volanul BMW-ului BZ 93 MYL se afla o șoferiță de 34 de ani din Dâmbovița.

IPJ Buzău: „Accidentul s-a soldat cu decesul șoferiței din Buzău și rănirea pasagerului din mașina acesteia, un buzoian în vârstă de 62 de ani. Pasagerul rănit a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale”.

UPDATE: Conform unui martor, BMW-ul a intrat cu viteză pe contrasens. El tocmai fusese cumpărat de la Buzău, iar proprietarii se îndreptau către casă (în Dâmbovița). Atenție, martorul susține că la volan nu s-ar fi aflat șoferița (însărcinată), ci bărbatul care o însoțea. Bărbatul care a văzut tot și a participat la scoaterea celor doi soți din Logan a mai spus că soțul femeii decedate, un judecător pensionat în 2018, este în afara oricărui pericol, având doar răni superficiale.

Femeia decedată se numește Maria Răducan și a fost profesoară de fizică la Șc. nr. 1 din mun. Buzău.

Soțul ei este Ion Grigore Răducan, fost judecător pe civil la Tribunalul Buzău.

Click pe știrea de mai jos pentru a citi toată mărturia șoferului care a văzut tot.

Ieri, la Buzău, într-un alt accident grav a decedat o femeie de 54 de ani. mașina în care se afla a fost făcută praf de un tir care a derapat sub Pasarela Nehoiu. Pentru detalii, CLICK pe știrea de mai jos.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.