Accident pe Gârlași. „Primarul Toma e de vină, dar și Compania de Apă”. Martorii au găsit și alți vinovați decât șoferii

VW-ul vinovat

Martorii tamponării din această seară de pe strada Gârlași au găsit, argumentat, și alți trei vinovați în afara șoferiței și șoferului implicați.

Iată-i pe rând într-o ordine aleatorie a „culpabilității”.

„Toma-i principalul de vină că a asfaltat strada Gârlași. Acum se circulă ca la raliu pe această stradă. Normal, la ce viteză au cei de pe Gârlași, că nu mai au timp să oprească. Înainte, cu strada plină de gropi se mergea încet și nici accidente nu erau”, au spus cei mai mulți dintre cei prezenți.


„Vinovați sunt și cei care parchează în buza intersecției. Dvs. vedeți acum pe col un Audi. Dar să știți, noi am fost de față, chiar în fața ăstuia cu Audi a mai fost un Logan. Ăla cu Loganul, când a văzut accidentul, a ușchit-o repede ca să nu-l prindă poliția”, au spus alți cetățeni.


Citește și articolul: „L-a așteptat și i-a dat cu lopata”. Bătaie între doi elevi de-a noua. Conducerea liceului a confirmat incidentul

Cineva a găsit chiar și un al treilea vinovat – Compania de Apă și are argumente în acest sens:

„Nu știu dacă vă iese poza bine acum, că e noapte. Dar, ia uitați-vă dvs. la acest șanț pe jumătate din lățimea străzii. Au schimbat o țeavă ăștia de la Compania de Apă și așa au lăsat. Balastul s-a dus, s-a format groapa asta, iar șoferii pătrund în intersecție cum ar veni pe contrasens, ca să ocolească șanțul. Se adaugă și mașinile parcate chiar în intersecție și rezultă vizibilitate minimă pentru cel care vine de pe străduța asta și vrea să facă stânga”.

Reamintim, în această seară, un autoturism VW alb ce venea de pe o stradă fără prioritate a pătruns fără a se asigura pe strada Gârlași unde a tamponat un autoturism Opel.

Alăturat este prezentată și o fotografie cu strada Gârlași, după asfaltarea ce-i îndeamnă pe șoferi să calce pedala de accelerație.

Citește și articolul: Să fie Buzău, să fie București ? Iată imagini live cu traficul de coșmar în trei direcții diferite ale intersecției

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Accident pe Gârlași. „Primarul Toma e de vină, dar și Compania de Apă”. Martorii au găsit și alți vinovați decât șoferii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.