Accident pe str. Alexandru Marghiloman

Un accident s-a produs în jur de 16.30 pe str. Alexandru Marghiloman din mun. Buzău în zona Poștei din Micro V.

„Din primele date în timp ce conducea un autoturism pe str. Alexandru Marghiloman, din direcția Șoseaua Brăilei către Centru, un buzoian de 31 ani, a surprins și accidentat o femeie pieton de 43 ani, din Buzău, care s-ar fi aflat în traversarea drumului în zona marcajului pietonal” – anunță IPJ Buzău.

Pietonul a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Vom reveni.

loading...

4 comentarii la „Accident pe str. Alexandru Marghiloman

  • Șoferii care lovesc pietoni pe trecere/ pe verde pt pietoni trebuie arestați (reținuți) preventiv 24 ore. Apoi sa se stabilească ce si cum. Ca nu suferă in bulău ca pietonul lovit in spital.

  • Si cu pietonii care traversează neregulamentar ce facem Nae ?

  • Dar cu pietonii care traversează strada fără sa se asigure ce facem?
    Sunt pieton, dar și conducător auto. Ca pieton, nu traversez strada decât prin loc permis, adică pe trecerea de pietoni sau pe la coltul străzii, dupa ce ma asigur temeinic. Pietonii pot traversa strada pe trecerea de pietoni, prevazuta sau nu cu semafor, având prioritate, dar și pe la coltul străzii, dacă nu exista trecere de pietoni în zona, dar NU au prioritate.
    Ca și conducător auto, reduc viteza în apropierea trecerilor de pietoni.

  • Inconștiența e la fel dar urmările sunt altele. Una e sa fii lovit ca sofer ce circula regulamentar de un pieton ce traversează ca bezmeticul, alta e sa fii lovit pe verde de un șofer inconștient. Totusi, ce putem face? Păi pietonul vinovat chiar dacă are asigurare medicală daca e vinovat sa plateasca spitalizarea de exemplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.