ACCIDENT. Pompierii acționează la Săgeata. A căzut în fântână și a murit.

Nicolae Zincă, un bătrân de 80 de ani din satul Găvănești, comuna Săgeata, a sfârșit înecat în fântâna din propria curte.

„Sunt pompierii aici, încearcă să-l scoată din fântână. Dar el e mort de ieri, de atunci e în fântână. Luni după-amiază rudele și-au dat seama că lipsește și au început să-l caute. Cum nu l-au găsit rudele au zis că-i plecat la Buzău la ginere. Mai avea obiceiul ăsta. Numai că azi, surpriză, a venit ginerele de la Buzău la Găvănești, zicând că nu-i la el. Atunci l-au căutat iar. Când s-au uitat în fântână l-au văzut plutind acolo. Probabil s-a așezat cu fundul pe tabla de deasupra, iar aceasta, subțire, a cedat. Iată, chiar acum acum pompierii l-au scos”, ne-a declarat un vecin.

Răposatul avea două fete, un băiat și mai mulți nepoți.

Citește și articolul: Sute de mașini vor trece zilnic pe aici. Variantă la podul de la Mărăcineni

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „ACCIDENT. Pompierii acționează la Săgeata. A căzut în fântână și a murit.

  • Cum Dumnezeu să cadă în fântână ,treaz fiind și fără să-l împingă cineva .La vârsta lui săracul o fi amețit și a alunecat .E singura explicație .

  • il stim . tranca marius este.. of! era baiatul acela tatuat cu swastici pe maini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.