ACCIDENT. Pompierii acționează la Săgeata. A căzut în fântână și a murit.

Nicolae Zincă, un bătrân de 80 de ani din satul Găvănești, comuna Săgeata, a sfârșit înecat în fântâna din propria curte.

„Sunt pompierii aici, încearcă să-l scoată din fântână. Dar el e mort de ieri, de atunci e în fântână. Luni după-amiază rudele și-au dat seama că lipsește și au început să-l caute. Cum nu l-au găsit rudele au zis că-i plecat la Buzău la ginere. Mai avea obiceiul ăsta. Numai că azi, surpriză, a venit ginerele de la Buzău la Găvănești, zicând că nu-i la el. Atunci l-au căutat iar. Când s-au uitat în fântână l-au văzut plutind acolo. Probabil s-a așezat cu fundul pe tabla de deasupra, iar aceasta, subțire, a cedat. Iată, chiar acum acum pompierii l-au scos”, ne-a declarat un vecin.

Răposatul avea două fete, un băiat și mai mulți nepoți.

Citește și articolul: Sute de mașini vor trece zilnic pe aici. Variantă la podul de la Mărăcineni

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „ACCIDENT. Pompierii acționează la Săgeata. A căzut în fântână și a murit.

  • Cum Dumnezeu să cadă în fântână ,treaz fiind și fără să-l împingă cineva .La vârsta lui săracul o fi amețit și a alunecat .E singura explicație .

  • il stim . tranca marius este.. of! era baiatul acela tatuat cu swastici pe maini

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.