Accident, sinucidere sau crimă ? „Suntem îngrijorați, cineva din sat lipsește”

Îngrijorare în comunitatea din satul Fulga, comuna Cernătești (între Aldeni și Izvoru Dulce).

„Sâmbătă un localnic a găsit într-o crivină (n.r. mărăciniș la malul apei) de lângă podul peste Slănic un cadavru în putrefacție. Vă rugăm în numele comunității din satul Fulga, să obțineți dacă se poate câteva informații legate de acest cadavru. Sătenii sunt îngrijorați deoarece un locuitor al satului nu a mai fost văzut în ultimele două săptămâni. Acesta nu are rude care să îl declare dispărut, nu se știe dacă e el, dacă a fost un accident, sinucidere sau crimă”, e mesajul trimis azi de un localnic către buzoienii.ro.

Bărbatul dispărut din sat se numește Nicolae Zota. Există și voci că acesta ar fi în viață, dar pe la București, numai că la mobilul acestuia răspunde altcineva.

Cadavrul a fost ridicat de criminaliști, dar până acum comunitatea nu a primit niciun semn în privința identității acestuia. Și nici dacă Nicolae Zota ar mai fi sau nu în viață.

Vom reveni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.