Accident spectaculos pe Spiru Haret. Trei mașini implicate. Autorul a fugit de la fața locului

Autoturismul Audi, primul lovit

Exact un S a descris azi-noapte un șofer care a scăpat din cauza vitezei autoturismul de sub control pe Bd. Spiru Haret.

Vitezomanul, cel mai probabil cu BMW, venea pe Spiru Haret dinspre centru înspre unitățile militare.

Între Liceul Pedagogic și CSȘ, imediat după limitatoarele de trafic, a scăpat bolidul de sub control.

Mașina a intrat pe contrasens unde a luat un șpan unui Audi A6 de culoare neagră, parcat înainte de stația de autobuz

Autoturismul VW Passat, al doilea lovit

După primul impact, șoferul a tras dreapta de volan, dar atenție, n-a redresat mașina și a ajuns să intre și într-un VW Passat de culoare gri de pe cealaltă parte.

Apoi, șoferul s-a făcut nevăzut în noapte.

„Accidentul s-a produs azi noapte la ora 02.10. Așa mi-a spus paznicul școlii. Eu am auzit bușitura, că stau la blocul de lângă stația de autobuz. Dar, n-am coborât, am zis cine știe ce a fost. Abia pe la patru am zis să văd ce a fost totuși. Când am venit am văzut asta. Nesimțitul care a făcut accidentul avea BMW. Se văd urmele pneurilor pe asfalt, astea sunt pneuri de BMW. Îmi și imaginez ce a făcut. A venit dinspre Bălcescu cu viteză, nu a oprit în dreptul limitatoarelor de viteză, ci a încercat să treacă printre ele. În urma șerpuirii, din cauza vitezei, probabil era și băut, a pierdut controlul volanului, și apoi a lovit cele două mașini în zig-zag. Poliția mi-a zis că n-are ce face și poate găsesc eu vinovatul” ne-a spus șoferul autoturismului Audi A6, deținut de o firmă.

Accidentul a fost reclamat și pe facebook de o doamnă care locuiește în zonă:

„Este a doua oara, în cateva luni, cand un alt dement, posibil baut, loveste noaptea masinile parcate pe Spiru Haret…..data trecuta unul venit dinspre centru a pierdut controlul si a ajuns pe contrasens si a facut armonica 3 masini! Azi noapte, la 3 un altul, intai a lovit o masina aflata langa statia de autobuz si apoi a lovit , in zig-zag, o alta aflata in fata scolii 15! Masinile, pe laterala una nu mai are manere, oglinda e julita toata (un audi),  iar cealalata, lovita pe stanga, si ramasa fara manerul usii din fata… e incredibil !!! a fugit si dobitocul de azi noapte ca si celalalt!! Lasi masina in parcare si o gasesti varza a doua zi! TOATA LUMEA DE LUNI DE ZILE RECLAMA NEBUNIA DE PE SPIRU HARET, MAI ALES IN WEEKEND! MASINI SI MOTOCICLETE TURATE, AGLOMERATIA CREATA DIN CAUZA PRELUARII TRAFICULUI DE PE BULEVARD , TERASELE DIN CAPATUL STRAZII VESNIC AGLOMERATE SI LIPSA DE PATRULE DE POLITIE SI A CAMERELOR DE LUAT VEDERI!!!

Citește și articolul: „Nu mai suportăm gălăgia. Petrecerile se țin lanț. Polița nu ia măsuri”. Iată ce restaurant e reclamat

Păgubiții roagă eventualii martori care au văzut accidentul și au luat numărul de înmatriculare al BMW-ului să-l scrie într-un comentariu pe site-ul buzoienii.ro

Citește și articolul: A lovit cu mașina semaforul de la intersecția Unirii cu Bălcescu și a plecat! În atenția poliției! Avem numărul!

 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Accident spectaculos pe Spiru Haret. Trei mașini implicate. Autorul a fugit de la fața locului

  • Ia vezi cum faci bai chelule poate il prinzi tu

    Răspunde
  • daca politia ar fi platita in functie de activitate s-ar rezolva ceva,atata timp cat ei sunt platiti si daca stau in ,,cafenea,, la ce sa ne asteptam

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.