Accident teribil aproape de Hanul lui Țintă

Accident teribil produs la miezul nopții după Hanul lui Țintă înspre Buzău.

Trei femei, toate într-un Renault Symbol, de București, au murit!

Femeile cu vârste între 53 și 58 de ani erau din Buzău, Gorj și București.

Șoferul, un bucureștean de 62 de ani, a fost scos în comă de descarcerare.

Mașina cu cele patru victime (care venea dinspre Buzău) s-a tramponat frontal de un BMW de Buzău (în care se afla o familie care venea de la mare) și care rula regulamentar pe sens opus.

Și din BMW, șoferul (49 de ani), soția (46) și un băiat de 15 ani au ajuns la spital, dar cu răni minore.

În accident a mai fost implicat un camion (a lovit BMW-ul din spate) al cărui șofer (52 de ani, Ilfov) nu a pățit nimic.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Accident teribil aproape de Hanul lui Țintă

 • Dupa atatea accidente si atatea victime in aceste accidente din aceasta zona,probabil ca denumirea de „Hanul lui Tinta’ ,se va transforma in „cimitirul lui Tinta”.

 • Inconstienta, incompetenta, nepasare, lipsa de responsabilitate, salarii mari, platite pentru fix „0” munca si implicare! Ce a rezultat? Multi morti, de-a lungul anilor pe o bucata de drum (are 1 km?), intre cele 2 pasarele, ce de multi ani ar fi trebuit sa aibe minim 2 benzi pe sens, cu separator pe mijloc! Cine plateste, in afara de noi, cei ce riscam aproape zilnic, circuland pe acolo? NIMENI!!!
  Oare cat ar fi costat sa se faca acest lucru? Cu toate spagile de rigoare … Sigur s-ar figasit bani, in atata amar de timp de cand pe bucata aia de drum mor oameni! Dar pe cine intereseaza?
  Sa mai vorbim si despre nefericita aia de intersectie dintre DN 2 – Centura Buzaului si soseaua de intrare in oras?

 • Este vorba de indisciplina. Daca o sa monteze separatoare vor continua sa se omoare, doar ca vor schimba locul, cum ar fi DN2B sau DN10. Solutia este in educatie rutiera, nu in separatoare, bumpere sau semafoare.
  Radare cat mai multe si amenzi cu suspendare de permise. Si bineinteles, interzicerea statiilor si a aplicatiilor de tip waze, cel putin pana se vindeca lumea un pic. Ca pe vremea prohibitiei.
  Daca vrem sa ne facem bine. Daca nu, liber colegu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.