Accident teribil. Camion scăpat pe contrasens. Imagini terifiante

Un buzoian de 54 de ani, din Rm. Sărat, a murit pe loc după ce un camion a pătruns ghiulea pe contrasens. Imaginile postate de ISU Vrancea sunt crunte.

Imaginile postate de ISU Vrancea sunt crunte.

Autoturismul râmniceanului a rămas fără partea din față. Din mormanul de fiare, pompierii au extras un pasager, aflat acum la spital.

Vina producerii accidentului îi aparține șoferului camionului, un bucureștean de 47 de ani. Accidentul s-a produs pe E85 în jud. Vrancea, la ieșirea din comuna Garoafa înspre Focșani.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

2 comentarii la „Accident teribil. Camion scăpat pe contrasens. Imagini terifiante

  • Încă o dată și factorul drum face victime. Dacă existau separatoare de sens nu ar fi avut loc această tragedie.
    Avem nevoie de autostrăzi, dar cred că mai ușor de realizat ar fi lățirea actualelor drumuri la două benzi pe sens sau alternativ când o bandă pe un sens și două pe celălalt sens și montarea separatoarelor de sens, iar trecerile de pietoni să aibe pasarele.

    Răspunde
  • Cine sa facă? Jegoșilor le convine E 85 fie ca au bani de amenzi fie nu le plătesc. Ei oricum merg cu viteza. Ar trebui ca cei corecți sa foloseasca banda la viteza legala și sa nu iasă pe acostament sa ii depășească urangutani care încalcă legea. Astfel șmecheri vor cere și ei autostrăzi. Și chiar se vor face.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.