VIDEO: Iată imagini cu pensiunea în flăcări. După două ore focul nu a fost încă stins

UPDATE:

După două ore de izbucnire, focul de la frumoasa pensiune Valea Lupului dintre Pătârlagele și Nehoiu nu a fost încă stins.

La fața locului, acționează pompieri de la Pătârlagele (Mărunțișu), Nehoiu și de la Buzău.

Un localnic ne-a trimis un clip video cu pensiunea în flăcări. „Mare păcat, s-a stricat tot”.

 

La această oră pompieri de la stațiile Mărunțișu și Nehoiu se luptă cu focul izbucnit la Pensiunea Valea Lupului din satul Valea Lupului dintre Pătârlagele și Nehoiu.

„Da, sunt chiar aici. Arde mansarda. Focul a izbucnit din cauza centralei cu lemne, la noi după cum știți nu sunt gaze. Mansarda este din lemn, arde foarte ușor. Din câte am înțeles nu era nimeni cazat, înăuntru era doar administratorul. E mare păcat, patronul, o elvețiancă, investise mulți bani aici, iar locul era unul foarte frumos. Era cea mai frumoasă pensiune din zonă, îmi pare tare rău”, ne-a declarat în urmă cu câteva minute primarul din Pătârlagele – Ion Gherghiceanu.

Pensiunea este bine cotată pe booking.com, iar media notelor este 8.8. Comentariile sunt laudative la adresa dotărilor și serviciilor (click AICI pentru detalii)

Citește și articolul: Azi, la Săgeata! Accident mortal! Greșeală fatală făcută de șoferul de 38 de ani! CLICK AICI


„Situată într-o zonă liniştită şi pitorească din Valea Lupului, Pensiunea Valea Lupului oferă unităţi de cazare cu acces gratuit la internet Wi-Fi, un restaurant şi parcare privată gratuită. Toate camerele au balcon, TV cu ecran plat cu canale prin cablu şi baie privată cu duş şi articole de toaletă gratuite. Pensiunea Valea Lupului pune la dispoziţie o grădină şi o terasă. La proprietate şi în împrejurimi se poate practica o gamă variată de activităţi, printre care drumeţii”, scrie în descrierea pensiunii de pe booking.com.

Citește și articolul: Dramă pentru o familie din Berca înainte de Crăciun. Nu era de ajuns că femeia avea cancer…CLICK AICI


loading...

4 comentarii la „VIDEO: Iată imagini cu pensiunea în flăcări. După două ore focul nu a fost încă stins

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.