Aceeași parcare, DIFERENȚĂ între stânga și dreapta!

Reporterul buzoienii.ro a primit solicitări de la mai mulți șoferi pentru a clarifica situația parcării dintre „Baroul de avocați” și Catedrala Sf. Sava.

„Unde e cu plată și unde e parcare de reședință ?”

Răspuns. Reporterul buzoienii.ro s-a interesat și a aflat că pe stânga e parcare de reședință pentru locatarii blocului, iar pe dreapta, pe partea cu catedrala, e parcare cu plată.

Fiind vorba de aceeași parcare au mai apărut confuzii. După acest articol sperăm că situația s-a lămurit. Cei de la Urbis vor solicita taxă de parcare doar pentru locurile dinspre catedrală și doar până la ora 16.00 (luni-vineri)
Pe partea cu blocul e parcare de reședință, vezi panoul informativ, dar și numerele marcate cu vopsea pe asfalt
Pe partea cu catedrala locurile de parcare nu sunt numerotate, aici e parcare cu plată (2lei/oră)

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Aceeași parcare, DIFERENȚĂ între stânga și dreapta!

 • In ultima poza, cea care arata parcarea in ansamblu, mai mult goala, daca cel ce facea poza se dadea mai in spate cand facea poza prindea in poza si stalpul de la coltul gardului Catedralei unde se afla un panou mare care informeaza ca e parcare de resedinta (in dreapta pozei langa trotuar). In parcarea aia daca iesi din masina nu vezi nici macar un panou care sa informeze ca e cu plata, in schimb vezi o gramada pe care scrie ca e de resedinta.
  E cam hotie ce fac acolo, nu informeaza corect lumea dar amendeaza lumea.
  Numai pe motivul asta ar trebui sa fie anulate amenzile in instanta.
  Hotie au facut si la parcarea de la McDonalds, unde hoteste au mai scris peste noapte mic ca trebuie platita parcare si Sambata-Duminica, lucru neanuntat de catre nimeni.
  Acolo am intrat intr-un weekend si hinghierii de la locala iesisera la prins rotile oamenilor care chiar nu aveau de unde sa stie ca s-a schimbat peste noapte regula, atata timp cat parcarea aia a fost de la infiintare gratuit in weekend, trebuiau sa se asigure ca exista o informare clara, adica sa schimbe panourile cu unele diferite, care sa atraga atentia ca s-a modificat, nu sa adauge mic scris pe panourile existente, astfel incat oamenii sa nu aiba sansa sa observe ca s-a schimbat ceva.
  Daca nu ii vedeam pe hinghieri si nu intrebam de ce fac asta, nici nu aflam ca au inceput sa ceara plata parcarii si in weekend.
  Nu e normal ce fac. Intai asigurate ca informezi corect si complet omul si abia atunci te apuci sa emiti amenzi.

 • Asadar puteti parca fara grija pana in 16:30 pe locurile de resedinta(ce gogonanie monumentala, loc de parcare de resedinta rezervat dupa o anume ora!), dupa 16:30 mutati pe cele cu plata.
  Nici cei ce locuiesc acolo, nici cei de la urbis nu pot face nimic.
  Sa traiasca cine stim noi si se va pensiona in 2024, prin vointa populara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.