Acest avion zboară acum deasupra Buzăului

Probabil că mai mulți buzoieni au fost treziți din somn azi dimineață de zgomotul acestui avion.

E vorba de un avion închiriat de firma de salubritate din Buzău care a anunțat că de la ora 06:00 s-a demarat a doua etapă de dezinsecție din acest an.

Aviotratamentul se efectueaza prin pulverizare ultrafina cu un aparat de zbor de la Aviatia Utilitara, avand o autonomie de zbor de pana la 1.000.000 m2, la o inaltime de 300 m.

Buzoienii care vor să vadă de aproape avionul sau când acesta decolează ori aterizează – lucru interesant pentru copii – se pot deplasa pe Șoseaua de Centură a orașului Buzău, în spatele Pădurii Crâng – între Pasarela Nehoiu și Fabrica de Bere.

Aviotratamentul se execută pe o suprafata de aproximativ 700 ha de pe raza municipiului Buzau.

Substantele folosite (Cymina Plus, Flytrin) sunt avizate de Ministerul Sanatatii Publice si detin Fisa Tehnica de Securitate. Lucrarile de tip D.D.D. sunt executate conform legislaţiei în vigoare (O.G. 119/2014, Legea 95/2006), cu anuntarea in prealabil a institutiilor publice locale.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Acest avion zboară acum deasupra Buzăului

  • La Buzau e o moda . Cand nu ai ce face, faci un sena giratoriu s au schimbi numele unei strazi. Sunt cele mai „costisitoare” investitii. Este interesant ca sensurile giratorii nu au diametru mai mare de3 m.

  • Cum e asta ” autonomie de 1.000.000 metri patrati „?

  • Si albinele ce spun? Distrugem tot!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.