Acest bloc se construiește acum în Buzău. Timp record anunțat de constructor pentru terminarea lui

E macheta blocului care se înalță acum la intrarea în Buzău dinspre Mărăcineni.

Va avea opt etaje plus parter și va încadra cele două grupuri de blocuri deja construite din cartierul Orizont.

Este situat, mai exact, în imediata vecinătate a sensului giratoriu cu monument în mijloc.

„E perla acestui cartier. În două-trei luni o să-l ridicăm integral. Apoi, până în noiembrie, o să-l terminăm și în interior. Jumătate din apartamente sunt deja vândute, până la sfârșitul anului oamenii se vor putea muta în casă nouă. Noul bloc e mai înalt decât celelalte din cartierul Orizont, va da foarte bine la intrarea în oraș”, a precizat Ionel Gagu, directorul firmei Concas, cea care execută lucrarea.

Concomitent cu construcția noului bloc, cartierul Orizont își continuă extinderea înspre șoseaua de centură.

Așa cum se poate observa din fotografia alăturată (captură satelit) noi vile se ridică pe terenul situat în spatele celor construite deja.

Clienți sunt buzoienii care câștigă bine la Buzău și își vând apartamentele din blocurile ceușiste, dar și cei care lucrează în străinătate și investesc banii la Buzău.

loading...

8 comentarii la „Acest bloc se construiește acum în Buzău. Timp record anunțat de constructor pentru terminarea lui

  • Dupa ce ca au furat zeci de hectare acolo, si-au batut joc si de zona Orizont, au inghesuit blocurile alea acolo, in curand o sa parcheze lumea pe DN, nu e deajuns ca alea 2 benzi sunt si acum insuficiente pentru zona aia. Blocurile sunt construite in buza strazii, fara locuri de parcare suficiente pentru cate apartamente sunt acolo si fara sa tina cont de faptul ca media tinde spre minim 2 masini pe apartament. Important era sa iasa multe apartamente sa le vanda la fraieri cu profit generos.
    Grupul construit in dreapta, langa Aqua Max, arata hidos, au construit blocuri in cerc, zeci de apartamente in fiecare, si locuri de parcare lipsa… mai aveau putin si construiau balcoanele deasupra sensului giratoriu. Acelasi lucru si in partea stanga acum.

  • Pingback:

  • Nu se respecta nimic, sa verifice inspectoratul in constructii acest jeg de constructie, niste inconstienti, nu poti sa construiesti asa ceva in secolul 21, vai de cei care vor cumpara !!!

  • Pingback:

  • Traficul in zona pune deja nervii soferilor la incercare. Cu noile constructii, direct in strada si fara parcari, traficul va deveni o si mai mare problema. Lipsa spatiului verde va deveni acuta.

  • Cunosc persoana care a plecat din zona aia pentru ca gazele de esapament sunt insuportabile. Pana si rufele puse la uscat miros a gaze. spatii verzi nu sunt si nici locuri de parcare. Totulfacut pentru profit!!!

  • Am vrut sa cumpar in blocul de vis-a vis, este teapa totala, nu recomand, verificati fff bine inainte sa cumparati ceva in Buzau, una scrie in proiect si altceva in realitate, fac doar profit maxim si folosesc materiale de cea mai proasta calitate, este bataie de joc, de ce nu il verifica nimeni pe acest Gagu, se pare ca este stapanul absolut al acestui oras !!!! DNA -ul doarme ???

  • Bataie de joc !!! abia dupa ce dai banii si te muti vezi adevarata teapa !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.