Acest „mare” polițist a fost numit șef peste „bărbați”

Ștefan Tudorel Alexandru e un munte de om. La propriu. Bine făcut de la mama natură a practicat și rugby-ul în tinerețe și după unele surse chiar și luptele.

A fost recunoscut ca fiind și profesional un mare polițist. În 2012 a fost numit polițistul anului la Buzău. Acest titlul l-a primit în urma rezultatelor obținute la conducerea Biroului de Investigații Criminale din Poliția Municipiului Buzău, care au culminat cu prinderea în trafic a membrilor unei rețele de hoți din apartamente.

Apoi însă la începutul lui 2014 a devenit eroul negativ din Poliția Buzău după ce DNA Ploiești a anunțat începerea urmăririi penale la adresa sa. Acuzațiile erau că a favorizat ieșirea din arest a unui interlop – Tily Spoitoru – pentru a merge la frizer și la o petrecere.

Răstimp, polițistul și-a dovedit nevinovăția, dar tot tapajul provocat de acuzațiile DNA i-au afectat sever sănătatea și a fost nevoit să se pensioneze medical.

Astăzi, într-o conferință de presă, Ștefan Tudorel Alexandru a fost anunțat ca noul președinte al secției de rugby de la SCM Gloria Buzău în locul lui Vasile Niță.

Va face echipă cu un alt polițist, antrenorul Costică Merșoiu, cu obiectiv de a promova formația buzoiană în prima ligă de rugby.

„Eu zic că cei de la Gloria au făcut o alegere bună. Am lucrat cu el, mi-a lăsat o impresie foarte bună. E un băiat serios și foarte corect. E păcat că Poliția Română a pierdut un profesionalist ca el pe seama unor acuzații care mi s-au părut de atunci cusute cu ață albă. E el așa mare la trup, dar să știți că e un munte de sensibilitate. Din câte știu, tot necazul abătut asupra lui i-a afectat motorașul și a trebuit să se pensioneze”, l-a caracterizat colonelul Ion Marin, fostul comandant al IPJ Buzău.

Mâine, echipa de rugby va debuta în noul sezon cu un meci jucat în deplasare cu RCM Galați. Întărită considerabil în intersezon, SCM Gloria are undă verde spre Superligă, unde e așteptată cu brațele deschise în condițiile în care în prima ligă au mai rămas doar șase echipe!

loading...

6 comentarii la „Acest „mare” polițist a fost numit șef peste „bărbați”

 • Pingback:

 • Auras !!!!!!!!!!!! ……….. Chiar ai facut public un articol pozitiv despre acest individ???? !!!!!!!!!! Omul e corupt pana in maduva spinarii , Erou …. Glumesti poate , acest om este prieten la catarama cu toti interlopi de doi lei cu care Urbea noastra ,, se mandreste ,, . Asta este si va fi intodeauna un CORUPT . De ce crezi ca este asociat acum cu RUGBY ???? , Datorita istoricului sau in sport??? … Te inseli amarnic !!!! ( CLANUL SPORTIVILOR ) ………………. Te rog personal eu , cat si constiinta ta profesionala de JURNALIST , sa te informezi despre acest om ……………………

 • Indiferent de cine vine la conducerea clubului sportiv ,important e ca echipa să câștige .

 • Daca se continua in felul asta,e un drum greșit!
  A avea o echipa in care buzoienii nu prea exista,nu are nici un viitor!

 • Eu pe cine să mai cred ? Ați văzut ce a spus fostul șef al Poliției. Dimpotrivă, că e un tip foarte cinstit. Dacă aveți cumva și probe în sprijinul afirmațiilor dvs. le puteti face publice. Eu rămân mirat, mi se intampla tot mai des, ca unii oameni să fie prezențați in note diametral opuse.

 • Ce rusine…
  Prietenul interlopilor e recompensat cu posturi caldute.
  Si-a negociat libertatea si s-a retras la pensie nesimtita in schimbul neintrarii in puscarie si ciripitului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.