„Aceste aprecieri merg direct la sufletul nostru”

La inițiativa elevilor şi profesorilor din cadrul Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” Buzău, astăzi, 28.04.2021, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău a avut loc evenimentul „SCRISORI PENTRU EROII ZILELOR NOASTRE”.

Elevii prestigioasei instituții de învățământ din municipiul Buzău au realizat scrisori adresate cadrelor medicale de la Spitalul Județean, ca semn de preţuire, respect şi motivare pentru a merge mai departe în lupta împotriva COVID-19.

Scrisorile liceenilor au stârnit emoție cadrelor medicale prezente la eveniment, care au apreciat din plin nobilul gest.

Din partea Spitalului Județean, la eveniment au participat managerul instituției, Ec. Claudiu Damian, directorul medical, Dr. Andreea Meleru, medicul şef secţie A.T.I., Dr. Victor Ioniţă, medicul şef secţie Boli Infecţioase, Dr. Bogdan Micu, medicul specialist Medicină de Urgenţă U.P.U.-SMURD, Dr. Robert Irimie, şi medicul specialist PNF, Dr. Mădălina Cos.

Din partea Colegiului „Mihai Eminescu”, au fost prezenți Dna. Rădița Palela, director, Prof. Daniela Albu şi doi elevi.

Dna. Radita Palela: „Am venit astăzi în fața dumneavoastră pentru a vă mulțumi pentru scutul pe care l-ați făcut oamenilor din Buzău pentru a preveni infectarea cu nemilosul virus. Vă mulțumim tuturor, de la dl. manager, la domnii doctori, doamnele asistente, infirmiere pentru răbdarea, devotamentul și responsabilitatea cu care ne-ați păzit de nemilosul virus. Vă dorim să aveți sănătate,  să aveți împlinirea muncii pe care o realizați zi de zi.”

Dr. Victor Ioniță: „Aceste aprecieri venite din sufletul pur al copiilor ajung exact la sufletul nostru și acest gen de aprecieri sunt de fapt motorul și sursa de energie care ne țin în activitate, ne ajută să mergem mai departe și să ne îndeplinim menirea pe care o avem.”

Conducerea Spitalul Județean de Urgență Buzău a mulțumit invitaților pentru acest gest deosebit și a hotărât ca în fiecare secție a spitalului să ajungă câte un tablou cu scrisoarea adresată cadrelor medicale.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

2 comentarii la „„Aceste aprecieri merg direct la sufletul nostru”

  • Nu merita nici un cadru medical de la Buzau felicitari. Mama a fost lasata sa moara in noiembrie anul trecut si mi sa spus ca a murit de covid sa poata sa isi ia cineva banii de pe urma ei. Nu au avut curajul sa ma sune sa imi spuna ce sa intamplat, dupa sute de telefoane am aflat ca a murit.
    Poate au si ei parinti si la fel le doresc sa se intample. Asa ca fara laude la spitalul judetean Buzau.

  • Esti iresponsabil.
    Pune aici numele real, sa te stie medicii cu prima ocazie cand le treci pragul cu virusu-n gat.
    Apoi, sunt sigur, ca nu se vor cobora la nivelul tau si te vor ingriji asa cum acesti medici, prezentati aici, ne-au ingrijit pe noi toti, astia de nu aveam aer in ultimul an.
    FELICITARI ECHIPEI DE MEDICI DE MAI SUS SI TUTUROR CELOR CA EI, CARE ISI FAC MESERIA CU ONOARE SI FARA SHPAGA !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.