Acești „privilegiați” nu plătesc nici taxă!

Un cititor căruia îi mulțumim ne-a trimis în această dimineață câteva fotografii din Parcul Crâng.

În imagini se pot observa mai multe mașini , pare-se vreo opt, parcate în Parcul Crâng.

E vorba, din câte ni se spune, despre mașinile unora dintre angajații Companiei de Apă, de la turnul de apă și de la laboratorul metrologic din capătul heleșteului.

Aceștia pot intra în Crâng pe o a treia alee (!), diferită de aleile Căprioarei și Mistrețului – despre care s-a discutat intens în ultima lună.

Salariații Comp. de Apă n-au mai folosit aleea câteva zile după hotărârea de Consiliu Local care interzicea accesul auto, dar apoi – după ce hotărârea a fost suspendată de judecătoarea Geanina Văsâi (cumnată cu directorul economic de la Comp. de Apă) – au revenit la vechiul obicei.

Mai mult, aceștia pot intra cu mașina gratis – fără a plăti taxa lunară de 40 de lei pentru persoanele fizice instituită pe Aleea Căprioarei.

Salariații firmei de apă din Buzău motivează că altfel ar trebui să parcurgă o distanță destul de mare pe jos până la serviciu. Fie de la poarta Crângului, fie pe aleea dinspre unitățile militare pe care o folosesc acum cu mașinile.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  S-a întâmplat în ultima zi dinainte de stricarea vremii. Sute de buzoieni bucuroși CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

10 comentarii la „Acești „privilegiați” nu plătesc nici taxă!

 • Oare aceasta locatie nu poate fi mutata in alt spatiu din oras ? la fel ca si alte locatii cum este de ex , casa padurarului si aceasta companie de apa ?unde lucreaza toate mandrele mafiei din Buzau ?Daca intr-adevar ai o putere de a te bate cu mafiotii buzaului ,asa cum ti s-a dus vestea , elibereaza Crangul de toate cele cate sant in el si reda-l populatiei fara a mai fi nevoie sa tot vorbim pe aici si sa jignim aceste persoane ce sant intruse in parcul Crang , domnule primar !

 • Tereaca sugi P… la toti salariatii companiei de apa

 • O aleie separată care să facă legătura cu șoseaua de centură, care dă se ramifice în două, cu 50 – 100 m până la Rest. Crîng, pentru Compa de Apă și cei 3 propr. de localuri, este singura soluție.
  Astfel se păstrază Crângul și se amenajează acest acces, fără să se ocupe nici o aleie a parcului.
  Altfel este pierdere de timp și nervi la orgolii..

 • Domnule Anonim cred ca nu-ti dai seama ce vorbesti , la aceasta Comapniei lucreaza toate “mandrele ” PSD din Buzau ,dar daca tu vrei sa-I numesti Mafie e treaba ta ,cat despre mutat locatia ? cred ca vorbesti sa te afli in treaba pentru ca acolo e o sursa de apa de fapt prima sursa de apa a orasului Buzau ,daca stii cumva ce sete o sursa de apa .
  Ma mir ca nu spui sa mute orasul Buzau

 • Domnule Tereaca, eu cred că și d-voastră sunteți cumnat cu primarul, dacă faceți mereu așa reportajele! Cât despre aleile din parc, văd că sunt îngrijite, fără gropi și bălți!

 • Sa ia masuri directorul Companiei de Apa, doamna Savulescu, pusa de domnul primar dupa ce a reusit sa convinga partidul sa il dea jos pe vechiul stapan al apei, Tescaru.
  Si Primaria de ce le permite sa inlature barierele de metal de pe drumurile din Crang, ca din cate stiu pe acele alei sunt instalate nise bariere, bariere ce teoretic ar trebui sa fie sub lacat, dar nici macar cea din spate de la Conacul Trandafirilor nu este, si intra patronul Vlase de la NewGeneration (Insulita) pe acolo dupa bunul plac, si nu numai, si cel de la Conacul Trandafirilor, dar mai rar, cel mai des pacheaza in fata conacului, pe aleea dinspre parcarea de langa Conac.
  Ii recunoasteti dupa masini, cel de la Conac are un VW Touareg SUV, iar Vlase de pe Insulita are Audi berlina seria A. Desigur nu sunt singurele masini avute, dar cu alea umbla cel mai des.

 • Multumesc domnule Moderator de rectificare , o seara buna

 • Nu exista Audi seria A…..

 • Domnule Anonim ESTI PENIBIL si incoeerent ! Ce masuri doresti sa ia directorul Companiei de Apa, doamna Savulescu ??? fii concret sau tocesti tastatura degeaba ???

 • Cum sa nu existe seria A, exista si e compusa din modelele A1, A2, A3, A4, A5, A6, A7, A8 in functie de dimensiunile masinii. Daca nu ai habar de masini macar nu mai spune prostii Bosco.
  Vlase care are Insulita din cate stiu eu are si un Audi A4. Il recunosti dupa numar, are VLS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.