Achiziție importantă. Lider Pro România – în conducerea PNL Buzău

E fotografia zilei din politica buzoiană.

Viorel Dobre a lăsat Pro România Buzău, unde a fost secretar general, pentru PNL.

Pro România primește astfel o grea lovitură, Viorel Dobre având o contribuție importantă la înființarea organizațiilor locale ale partidului lui Ponta de la Buzău.

De aceea, e posibil ca în perioada următoare numeroși oameni din teritoriu să se transfere de la Pro România la PNL.

Noul președinte PNL Buzău: „Nicio înțelegere cu PSD”

Gabreiel Avramescu a convocat o primă ședință a Biroului Permanent Județean al PNL Buzău.

La prezidiu au stat alături de Avramescu, Gh. Firon (primarul din Vadu Pașii), Viorel Holban și Mircea Posea (de la Rm. Sărat respectiv Nehoiu) și Viorel Dobre

Noul președinte al PNL Buzău a anunțat pe facebook primele concluzii:

  • Prima decizie, în calitate de Președinte al PNL Buzău: nu vom accepta nicio “înțelegere” cu PSD!
  • reorganizarea filialelor care au obținut scor sub 25% la alegerile locale
  • mobilizare urgentă și adoptarea calendarului de campanie pentru alegerile parlamentare
  • deschiderea porților partidului pentru toți cei care doresc să vină alături de noi
  • consider că întâlnirea, de astăzi, a fost una constructivă, mai ales că, fiecare dintre noi a avut ocazia să-și expună punctul de vedere.Am încredere că vom reuși, chiar și-n timpul scurt pe care îl avem la dispoziție, să venim în fața buzoienilor cu o nouă viziune

PNL Buzău este una din cele mai slabe organizații PNL din țară (unii susțin că este chiar cea mai slabă).

Situația datează din 2014 când Cristi Bâgiu, șeful CJ Buzău de atunci, a trecut la PSD cu 24 de primari (18 PNL și 6 PDL) și zeci/sute de consilieri locali.

Au trecut și vor mai trece ani până când PNL Buzău va ajunge măcar la forța organizației de dinainte de 2014 – într-un județ în care PSD, mutare inspirată a lui Ciolacu, beneficiază acum și de locomotiva Toma.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Achiziție importantă. Lider Pro România – în conducerea PNL Buzău

  • Tradatori!Cu asa oameni nu veti castiga in veci ,bai liberalilor! Imi pare rau ca 25 de ani am votat pt voi! De la seniorul Balanescu ,numai j…!

  • Invatat sa meargă acolo unde poate obtine avantaje pentru afacerile sale, aceasta “achizitie importanta” este zero în politica. Bun ca “vaca de muls” la partidele care au nevoie de banii lui in schimbul a tot felul de “promisiuni”. Cum poate crede noul presedinte al filialei Buzau, Avramescu,ca va putea atrage in partid oameni de valoare cand el incepe cu un zero politic. Asadar,acest “nou PNL Buzau” si acest “nou presedinte de filiala”, sunt doar vorbe goale, minciuni si desertaciuni. Cu astfel de indivizi, PNL Buzau va ramane “o zoaie” pe obrazul liberalismului adevarat, un “pres politic” pe care se vor sterge in continuare Ciolacu, Toma si clica PSD-ista,o dezonoare pentru PNL.

  • Ce gluma de…..”politician”!Ha,ha,ha,ho,ho,ho!Avramescu,acest parvenit in politica,dovedeste cu astfel de “achizitie importanta”,ca “noul”PNL Buzau nu se “intareste” ,ci ramane anchilozat in aceeasi obedienta fata de PSD, aceeasi neputiinta si incapacitate organizatorica, capusat si burdusit de tot felul de dubiosi,interesati,nulitati,profitori,slugarnici………….ce urmaresc doar interese personale si de grup, obtinerea de avantaje si favoruri personale.Sunteti pe “drumul fostului PNTCD”, disparitia PNL la Buzau, devenind doar o chestiune de timp.

  • Marele vis al lui Ion Iliescu este pe cale de realizare : dispariția marilor partide istorice ! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.