Achiziție pentru play-off! Cine mai vine + cine pleacă

Jucător cu nume adus de Gloria pentru a forța accederea în play-off în cele trei etape rămase (din sezonul regulat).

E vorba de Mihai Neicuțescu, 23 de ani, jucător care în turul campionatului e evoluat pentru Dinamo.

În urmă cu trei ani, când juca pentru Chindia Târgoviște, Neicuțescu ajunsese printre cei mai buni jucători de profil ofensiv din România. Dinamo l-a chemat înapoi, dar pentru a-l ține pe banca de rezerve, iar Contra l-a scos din lot, zice-se pe motive de indisciplină. A urmat un nou împrumut la Târgoviște, o altă revenire în Groapă, aceeași bancă de rezerve…

Liga 2 susține că Gloria l-ar fi luat cu împrumut de la Călărași și pe Robert Sălceanu, un tânăr fundaș stânga, cu prezențe la naționalele de juniori.

În schimb, Gloria ar vrea să renunțe la fundașii Sebastian Ghinga (central) și Ioan Toma (stânga). Primul a avut evoluții mai slabe după ce s-a accidentat cu un an în urmă, cel de-al doilea nu mai poate juca întrucât pe postul lui trebuie folosit un junior. Celor doi li s-a propus rezilierea, dar deocamdată au refuzat.

Pe cracă este și mijlocașul central Paul Pațurcă, cu evoluții sub cerințe în toamnă.

Vom reveni.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Achiziție pentru play-off! Cine mai vine + cine pleacă

  • Fotbalul nu mai produce de multi ani emotie. Este o industrie moarta la noi, dar cum sa admita asta unul precum Toma ori Neagu?!?

    Răspunde
  • Rezultatele la noua echipă condusă de profesorul Cristi Pustai încep să se vadă! Devenim o echipă de care se tem acum contracandidatele la promovare ( din play-off)! HAI, BUZĂU!
    FORZA BUZĂU !!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.