„Acolo apa are și 6 metri. El nu știa să înoate. N-a observat nimeni când s-a dus la fund”. Căutările bărbatului din Pârscov s-au încheiat

Operațiunea de căutare a bărbatului de 30 de ani din Pârscov, înecat în apa Buzăului, s-a încheiat în această dimineață la ora 08.00.

„Aseară, a fost căutat până noaptea târziu cu efective suplimentare. S-au adus și mijloace de iluminare a locului. Căutările au fost reluate în această dimineață la ora 06.00. La ora 08.00 bărbatul a fost găsit pe fundul apei, aproape de locul unde a fost dat dispărut”, a comunicat în această dimineață Vasile Prahoveanu, purtător de cuvânt ISU Buzău.

Despre evenimentul tragic a vorbit și primarul din Pârscov. Băiatul înecat are 30 de ani se numește Ion Gobeajă și lucra ca mecanic în Buzău, pe șoseaua de centură, la firma Viostar.

„Locul e știut la noi în comună drept „La balastieră”. Se duce multă lume la scăldat acolo, ieri erau în jur de 30 de persoane. Apa e foarte adâncă, s-au făcut excavații. Într-un loc are chiar și 6 metri adâncime. Vă dați seama, cei de la ISU îl căutau cu cange de trei metri și nu atingeau fundul. Din câte am auzit băiatul nici nu știa să înoate. În plus, se zice că avea și probleme cu inima. E posibil să fi făcut și un infarct, de asta nu s-a zbătut, nu a strigat, nimeni n-a văzut exact când a dispărut sub apă ca să-l poată salva. Știu că era un băiat muncitor, foarte serios. Nu e de loc din Pârscov, se mutase de câțiva ani la noi, unde trăia cu o fată. Au sărit să-l caute aseară și localnici, alături de cei de la ISU. S-au băgat după el în apă, dar fiind prea adâncă n-au ajuns la fund. Din câte am înțeles a fost găsit exact acolo unde s-a înecat”.

Citește și articolul: Dublă fractură de tibie! Iată ce a pățit acest buzoian!

Este al doilea bărbat găsit înecat la Buzău în ultimele 48 de ore. Un alt tânăr, tot în jur de 30 de ani, a fost găsit plutind sâmbătă dimineață la podul de la V. Pașii.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.