Acționarii n-au mai venit azi, după ce ieri au fost refuzați. AGA de la Compania de Apă nu s-a mai desfășurat

Continuă ședințele ciudate ale acționarilor Companiei de Apă Buzău. Ieri, adunarea a fost amânată pentru azi, după ce mandatul reprezentantului Primăriei Buzău – acționar majoritar cu 75% – a fost refuzat.

„Noi am contestat în justiție mandatul precedent al reprezentantului Primăriei Buzău. Până la judecarea acestui dosar nu poate fi emis un alt mandat”, a explicat Dumitru Cristea de la Compania de Apă.

„Mandatul pe care dvs. l-ați contestat în justiție a fost revocat de Consiliul Local, deci nu mai are nicio valoare. Vineri, CLM Buzău a emis un alt mandat. Solicit ca ședința să se desfășoare”, a susținut Georgeta Cristea, reprezentantul CLM Buzău în AGA.

Dumitru Cristea a respins însă argumentele Georgetei Cristea și a amânat ședința pentru azi dimineață, la 10.00. Astăzi însă, la ședință, nu s-a mai prezentat nimeni dintre acționari, nici de la Buzău, Rm. Sărat, Nehoiu, Pogoanele și Pătârlagele și nici de la CJ Buzău. 

„N-avea rost să mă mai prezint azi pentru că s-ar fi întâmplat ca ieri. Am preferat să nu mă mai duc”, a motivat azi Georgeta Cristea din Primăria Buzău.

Pentru că lipsa sincron a tuturor celor șase acționari e ciudată, se speculează la mijloc ar fi vorba despre niște indicații primite mai de sus, eventual pentru a se evita un nou scandal public. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.