ULTIMA ORĂ! Acțiune a DIICOT și a Jandarmeriei. Percheziții asupra unor mașini


Acțiune a DIICOT și a Jandarmeriei în această dimineață în două parcări din cartierul Broșteni din municipiul Buzău.

Așa cum se poate observa din imaginile de mai jos un tânăr a spart geamul unui autoturism SKODA cu o cărămidă – în prezența jandarmilor.


Din informațiile lapidare obținute de reporterul buzoienii.ro jandarmii buzoieni însoțesc în această misiune un polițist de la DIICOT Ploiești.

Cert este că au fost percheziționate două autoturisme.

În cazul celui de-al doilea, e vorba de o Skoda Octavia înmatriculată în Vaslui, un tânăr după mai multe discuții cu polițistul de caz a luat o cărămidă de pe jos și a spart voluntar, după mai multe încercări, geamul autoturismului.

Acesta a recurs la această metodă după ce a motivat că nu găsește cheile autoturismului.

Din cauza sistemului de alarmă n-au putut pătrunde însă în interior și nici deschide capota.

Ulterior, tânărul a fost urcat într-o mașină a Jandarmeriei și împreună cu polițistul au plecat de la fața locului.

Autoturismul fără geam a rămas să fie păzit de un al doilea echipaj de poliție chemat la fața locului.

UPDATE:

DIICOT a emis un comunicat de presă. Perchezițiile se fac în 28 de județe ce vizează infracțiuni de trafic de droguri de risc şi de mare risc, trafic de persoane, criminalitate informatică, evaziune fiscală, contrabandă precum şi infractiuni cu violenţă, santaj, lipsire de libertate in mod ilegal si tentativă de omor.. Vezi conținutul comunicatului după galeria foto.

 

COMUNICAT DIICOT

În această dimineaţă, în cadrul operatiunii ZIUA Z ,sub coordonarea Structurii Centrale a DIICOT, procurorii din cadrul direcției au declanșat o amplă acțiune de combatere a fenomenului infracțional organizat, care se derulează concomitent pe teritoriul a 28 de județe şi a municipiului Bucureşti (Botosani, Suceava, Iasi, Neamt, Vaslui, Galati, Braila, Vrancea, Covasna, Brasov, Buzau, Prahova, Dambovita, Constanta, Ialomita, Calarasi, Ilfov, Teleorman, Dolj, Gorj, Caras, Hunedoara, Timisoara, Bihor, Satu Mare, Salaj, Cluj si Bistrita Nasaud) fiind efectuate un  număr de 238 de percheziții domiciliare, ce vizează nu mai puțin de 227 de suspecți.

Acțiunile concertate ale procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism  declanşate  astăzi la nivel național sunt rezultatul activităților investigative derulate în 20 de cauze penale instrumentate de către 14 structuri teritoriale ale DIICOT şi Structura Centrală, ce  vizează destructurarea mai multor grupări infracționale  implicate în majoritatea  formelor de criminalitate organizată ce intră în competența direcției, respectiv trafic de droguri de risc şi de mare risc, trafic de persoane, criminalitate informatică, evaziune fiscală, contrabandă precum şi infractiuni cu violenţă, santaj, lipsire de libertate in mod ilegal si tentativă de omor.

loading...

2 comentarii la „ULTIMA ORĂ! Acțiune a DIICOT și a Jandarmeriei. Percheziții asupra unor mașini

  • Se pare că poliția română își ia rolul în serios și se pune pe treabă .Motivația e simplă și pe înțelesul tuturor .Infracționalitatea pare a fi la ea acasă ,ori lucrul ăsta nu e de acceptat .

  • Portbagajul masinii era plin de marfa, deaceea s-a facut ca nu are cheie, ca sa nu poata deschide portbagajul cand au venit trupele speciale. Dupa ce au plecat trupele speciale si au lasat politia din buzau lupul paznic la oi toata marfa din portbagaj a fost preluata de interlopi in timp ce politistii din buzau se faceau ca nu vad. Ca apoi la perchezitie sa nu gaseasca nimic si sa ii faca scapati si cu marfa in siguranta. Politisti din buzau sunt mana in mana cu interlopii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.