Acţiune în forţă a utilajelor RER pe digul Buzăului. Primăria Buzău era pasibilă de amendă

În ultimii ani, digul Buzăului sau cel puţin o parte a acestuia, s-a transformat într-un depozit de gunoi vagabond. Gunoi de grajd, deşeuri provenite din demolări, diverse obiecte stricate, peturi etc. – per total, un amalgam fetid, insalubru şi inestetic – de toate se găsesc pe prundul Buzăului.

Săptămâna trecută, inspectorii Gărzii de Mediu Buzău au descins în zonă şi au găsit că aşa nu se mai poate. Un întocmit un raport şi au ameninţat Primăria Buzău cu amenzi usturătoare dacă zona nu va fi ecologizată. În atari condiţii, responsabilii din Palatul Comunal au luat legătura cu cei de la RER pentru a se interveni urgent şi în forţă în zonă.  

Astfel că astăzi, muncitori şi utilaje puternice au intervenit pentru strângerea gunoiului din zonă.  La faţa locului a venit şi Ionuţ Apostu, şeful din aceste zile din palatul Comunal. 

În urma intervenţei de azi s-au strâns în jur de 40 de tone de deşeuri, transportate direct la groapa de gunoi. Tot acest gunoi costă foarte scump, după introducerea accizei suplimentare pentru deşeurile depozitate direct la groapa de gunoi. 

Iată mai jos o galerie foto de la intervenţia de azi.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.