Acțiune în orașul Buzău de la șase dimineața!

Locuitorii municipiului Buzău sunt informați că sâmbătă dimineață cu începere de la ora 06.00 și până la 11.00 se va efectua prima etapă a acțiunii de aviotratament.

Avionul, comandat de RER Sud Buzău, va pleca de pe câmpul de lângă Șoseaua de Centură și va împrăștia soluția de dezinsecție deasupra orașului.

Substanțele folosite se numesc Cymina Plus si Flytrin (sunt aprobate de Min. Sănătății și dețin Fișa Tehnică de Securitate.

Context: Institutul Cantacuzino a trimis în primăvară un fax la Primăria Buzău în care recomanda să nu se mai facă aviotratament. S-a dovedit însă că fără această acțiune numărul țânțarilor din oraș a explodat, astfel că municipalitatea a trimis din nou comanadă către RER să aducă avionul.

SOLICITARE

Pe lângă obligațiile municipalității, atât persoanele fizice, cât și cele juridice trebuie să asigure dezinsecția spatiilor verzi pe care le dețin în proprietate sau pe care le administrează.

Așadar, ca acțiunea prin aviotratament să aibă eficiență maximă este obligatoriu ca și persoanele fizice care au curte, persoanele juridice care isi desfasoara actvitatea in locatii cu spatii verzi, precum si administratorii asociatiilor de proprietari sa realizeze activitati de dezinsectie la sol.

loading...

Un comentariu la „Acțiune în orașul Buzău de la șase dimineața!

  • Ma, ai naibii tantari, in cursul saptamanii la 6 sunt plecati din cuib. Fix sambata la 6 ii gasesc…. offfff Romanie plai cu …..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.