Activistul buzoian susține că a fost agresat și i-a fost spart telefonul

Ce vedeți în fotografia de mai sus sunt blugii Activistului buzoian. Mai jos e ce a mai rămas din telefonul acestuia.

„Am fost la Vadu Pașii vineri. La Căminul Cultural era o mică petrecere. Onomastica primarului. Am intrat înăuntru. Din păcate, lucrurile au degenerat și am fost luat la bătaie. După ce am fost bătut înăuntru, în Căminul Cultural, am reușit cu chiu și vai să scap. Dar, pe când fugeam, în curtea din spatele primăriei mi s-a pus piedică. Am fost lovit și acolo”, s-a plâns activistul.

După cele două serii încasate, activistul spune că a ajuns la mașină unde a sunat la 112.

„Au venit polițiști de la Buzău. Care și-au făcut treaba. Au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere ale primăriei. Mi s-a transmis că au fost identificați toți. Mi s-a returnat și telefonul mobil, spart tot de către agresori”, a adăugat Gabriel Nițu, ajuns pe seară și la UPU pentru îngrijiri medicale.

Deocamdată, primarul din Vadu Pașii nu a emis un punct de vedere referitor la cele reclamate de Activistul Buzoian.

E, din păcate, al doilea caz din jud. Buzău în care s-a ajuns la conflict fizic după incidentul de la Beceni în care au fost implicați fostul și actualul primar.

Vom reveni.

loading...

17 comentarii la „Activistul buzoian susține că a fost agresat și i-a fost spart telefonul

 • A căutat bătaia… A găsit-o. Păcat că doar un pic.
  Frustratul ăsta care se crede jurnalist are impresia că poate intra oriunde și oricând, dar și că poate filma orice și pe oricine, în numele dreptului la informare.
  Orice jurnalist trebuie să respecte demnitatea umană, dreptul la propria imagine a persoanei.
  Dacă era petrecere la căminul cultural, trebuia să sune la 112. Era de ajuns.

 • Draga activistule ,ai primit ceea ce meriti ! Sper sa ajungi acasa si cu ceva oase rupte ,cu alta ocazie ! .

 • Domnu primar sa pună osu la treabă că asfalt ioc, canalizare canci, gaze la anu și la mulți ani deci într-un cuvânt cam nimic la Vadu Pașii

 • Foarte bine ! Ce a cautat a găsit, acest măscărici care nu are ce face altceva decât sa stea cu tel în mana. Ii urla matele de foame, dar el e cel mai corect,mai du-te nene și lasă oamenii liniștiți,dc vrei sa fii reporter fii unul adevărat. Aventura pt tine abia a început, vor mai urma și alte bătaite ca prea ți o cauți.

 • Nu stiu ce sa zic…dar si el provoacă lumea foarte mult…cauta numai scandal impreuna cu prietenul său Hari Geana…ar trebui să fie mai ponderat si sa nu mai caute cancanuri exagerate….

 • Tereacă, eu înțeleg că unele comentarii îți merg la inimă, lovind în „concurență”, dar chiar nu realizezi că prin publicarea lor ( în alte situații te pricepi de minune să cenzurezi…) instigi în mod fățiș la violență?
  Nu sunt fanul activistului dar…chiar a avut loc o agresiune. De unde știi…o poți păți și tu în viitor…și atunci o să țipi cât te țin bojocii clamând aplicarea drastică a legii.
  De, zic și eu, că opinia publică….

 • Fără îndoială că BINELE în acest caz îl reprezintă Activistul Buzoian, acest om însetat de DREPTATE ŞI CORECTITUDINE, cu un SPIRIT CIVIC foarte bine însuşit, care , cu mult curaj dovedit în atâtea cazuri, el de fapt luptă pentru un Buzău al normalităţii, pentru un Buzău în care ILEGALITĂŢILE ŞI ABUZURILE DE ORICE FEL NU AU CE CĂUTA, cu atât mai puţin cele ce vin din partea autorităţilor publice, o astfel de ,,autoritate publică” pretinzându-se a fi şi această ruşine de primar de Vadu-Paşii !

  Activistul Buzoian e de fapt EROUL acestei întâmplări, oameni buni, omul care a nu ştiu câta oară a avut curajul să confrunte ILEGALITATEA ! E eroul nostru , al buzoienilor, şi prin fapta sa merită FELICITAT ÎN MOD PUBLIC pentru toate eforturile ce le depune (riscându-şi iată, după cum vedem, siguranţa corporală şi chiar şi viaţa) !
  Şi să fim sinceri, oare câţi dintre noi am avea determinarea să facem acţiunile civice pe care le face acest adevărat EROU al Buzăului ???

  Iar voi , ăştia câţiva care aţi comentat mai sus, bucurându-vă ca nişte sadici fără minte (,, Bine că şi-a luat bătaie, o merita !”), asta vă încălzeşte pe voi ????? Înseamnă că vă convine, fraţilor, să trăiţi în continuare în aceeaşi societate de mocirlă, în care şi multe cazuri de autorităţi publice locale (cum e şi cazul Vadu-Paşii, iată, tocmai s-a demonstrat !) se murdăresc cu bună-ştiinţă de ilegalitate, nemaiţinând cont nici măcar de SĂNĂTATEA voastră şi a familiilor voastre (pentru că doar na… cheful Primarului în cinstea onomasticii sale, Gheorghe, contează mult mai mult decât sănătatea voastră şi a familiilor voastre, omul se simte un adevărat Rege local şi trebuie să aibă puhoi de invitaţi… în plină pandemie Covid, DRAGI VADU-PĂŞENI) !

 • Ăştia sunt unii din oamenii care ajung să ocupe funcţii publice !
  Primari care ajung să pună sănătatea consătenilor lor în pericol doar pentru că au ei marele moft de a face chef mare, regesc, încălcând cu bună-ştiinţă legile date de autorităţi !
  Ce s-a văzut la Vadu-Paşii cu acest caz e de o gravitate fără precedent. Cu toţii am mai văzut până acum Poliţia cum a dat numeroase amenzi, intervenind şi interzicând adesea petrecerile multora, numai că aceia erau simpli cetăţeni, NU PRIMARI. De data aceasta, CEL CARE A COMIS-O e tocmai un Primar (şi nu orice primar, ci Primarul celei mai mari comune a judeţului Buzău) !
  SĂ-I FIE RUŞINE pentru ce a făcut ! Mulţi oameni din Vadu-Paşii îşi vor strica impresia despre el, pe măsură ce în comună se va afla această ştire care practic îi desfiinţează imaginea şi credibilitatea de ,,primar exemplar”!
  Felicitări Activistului ! 99% din buzoieni sunt de partea acestui EROU CU SIMŢ CIVIC !

 • Tereaca, nu mai mediatiza toti maimutoii, suntem satuli de „activisti” de-astia care se baga ca musca-n….. Inteleg daca era ceva serios, dar neavand de ce sa se lege, se duce sa caute scandal peste tot. Trebuia sa sune la politie si atat, nu sa hartuiasca lumea, ca nu are niciun drept.

 • Tu cine ești mai Thomas ? Dl Tereaca,asta e adresarea corecta,ca nu a făcut școala cu mă-ta sa te tragi de șireturi cu el, nu are de ce sa se compare cu activistul de 2 lei…fa și tu diferenta între un reporter adevărat care scrie știri concrete și la subiect, și un castravete amarat care aleargă oamenii pe străzi cu tel în mână.

 • Cine este acest ACTIVIST?…Are si el licența pentru profesia de ziarist? Eu cred ca nu are…si de aceia i se intampla aceste evenimente…este un om de o calitate inferioară…se vede ca este un om de nimic…o scursura a societății este acest taximetrist..

 • Eu cred ca are legitimatie de ziarist, pentru ca se obtine extrem de usor, stiu oameni cu probleme psihice care au asa ceva. Era o nebuna care intra cu legitimatia fluturand prin supermaketuri si cand veneau sa o termoscaneze, incepea sa urle la angalajati ca o violeaza cu unde 5G si ca sunt marionetele lui Bill Gates. Pe altul il stiu complet agramat, tot cu legitimatie de-asta.

 • @T de T sau DTT?!
  Frustratu’ buzoian, pardon activistu’, este un nimeni, iar Tereacă este, de cele mai multe ori, jurnalist.
  Cât despre cei care au comentat în favoarea activistului, numindu-l erou, foarte bine că au comentat, este dreptul lor, dar, îi rog să o facă în numele lor și nu al nostru. Acest frustrat nu este eroul meu și nici al altor buzoieni. Cred că aceste postări aparțin acestuia…
  În privința primarului penelist, numai de bine… PNL este la putere și face tot ceea ce făcea și PSD. Poate chiar mai mult.

 • Primăria Vadu Pașii este plină de corupție din cap până în picioare.
  Toți de acolo fac manevre și combinații.
  Justiția hotărăște cine , ce și cum. Restul suntem spectatori deși trebuie să facem toți ceea ce a făcut activistul ( în limita legii) .
  Orice persoana publica sau funcționar public trebuie să respecte legile și să aibă un comportament ireproșabil.
  Bravo activiștilor , restul ieșiți măcar la vot

 • pentru @Radu

  Ba da, stimate domn, este şi eroul tău, numai că dumneata nu eşti conştient de asta. Pentru că eşti genul de cetăţean incapabil de a putea discerne între ce e legal şi ce e ilegal, între ce e frumos şi urât şi între ce e normal şi anormal.
  Cum e posibil să iei apărarea unui primar care în timpul serviciului şi în plină pandemie nu numai că şpriţuiază pe ascuns cu invitaţii săi, dar mai bate şi cetăţeni aflaţi pe domeniul public, nu pe proprietatea lui (dacă îl prindea în casa lui sau pe proprietatea lui, da, domnule, mai înţelegeam atunci de ce l-a altoit).
  Mai ales că primărelul acesta nu e la prima abatere de acest gen, a mai fost implicat în scandaluri… Dacă nu ai prieteni din Vadu-Paşii care să te informeze, atunci mai informează-te tu singur ce palmares bogat în violenţă are primărelul ăsta acolo ! La alegerile viitoare s-ar putea să şi-o ia în bot de la Chijer, contra-can didatul său ! ! Om trăi şi-om mai vedea…

 • S-au comis 2 ilegalitati : bataia si petrecania daca aparam incalcarea legii nu o sa mai evoluam ca natie in veci iar cat despre imixtiunea personajului este una foarte curajoasa si implica riscuri imense,in unele situatii ar trebui sa apeleze si la autoritatile abilitate responsabile cu ordinea nu sa intervina de unul singur.

 • Cris, nu i-au apărarea primarului! Nici nu știu cum se numește, nici nu mă interesează cum se numește.
  Dacă legea a fost încălcată, trebuia sesizată Poliția, nu să facă ceea ce a făcut „ziaristul”.
  Acest frustrat, acest incult nu este eroul meu. Eroi sunt cei care s-au jertfit pentru țara asta, eroi sunt cei care își pun viața în pericol pentru ceilalți. Eroii nu încalcă legea!
  Așa că, ciocul mic! Discern foarte bine lucrurile și nu mă impresionează un prost cu un telefon mobil în mână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.