Activistul buzoian, urmărit, blocat în trafic și bătut de vânzătorii de păsări de la Săpoca/Cernătești

Scene incredibile cu urmăriri în trafic, blocaje cu mașini trase pe mijlocul drumului (ca-n filme) și bătaie.

În rolurile principale, Activistul Buzoian (agresatul) și un grup de vânzători de pui și găini din Săpoca și Cernătești (agresorii).

Activistul Buzoian, ajuns la Săpoca pentru a documenta vânzarea de pui pe marginea drumului județean (activitate la limită din pricina gripei aviare), s-a trezit urmărit și agresat de gașca vânzătorilor.

Ultima dată, pe la Cernătești, Activistul Buzoian a fost lovit de față cu un echipaj de poliție (polițist + polițistă).

Mai înainte, până să apară poliția, Activistul a rămas fără geamuri la mașină după ce haidamacii l-au blocat în trafic (în mai multe rânduri) și au încercat să-l lovească.

Într-un final doi sau trei dintre agresorii cu comportament de mafioți au fost încătușați în fața postului de poliție de la Mărăcineni. Activistul are motive să se teamă acum pentru viața sa pentru că brutele, fără prea multă minte și în stare de surescitare, sunt în stare de orice.

Elocvente pentru speța cvasi-incredibilă petrecută aseară pe Valea Slănicului sunt filmările urcate pe youtube de Activistul Buzoian.

Vom reveni.

Citește și:

loading...

10 comentarii la „Activistul buzoian, urmărit, blocat în trafic și bătut de vânzătorii de păsări de la Săpoca/Cernătești

 • Politisti adjectivi…

 • Huligani să stea după gratii că acolo le e locul

 • Nu ma intereseaza de activisti, de pui de gaina si alte alea.
  Ce ma intereseaza e…ce cauta o femeie in politie sa apere lumea?! E strigator la cer! Momaia aia trebuie data afara si la fel toate care nu pot trece un test fizic de forta. Ce poate face o pitipoanca de-aia la o interventie? Asa ceva platesc eu? O momaie care ce face? Pe cine si cum apara? Mars afara, ne consumi banii degeaba!

 • Aleeeeu, alta pitipoanca si la echipajul urmator! Nu pot sa cred! Ce e cu astea? Ce cauta in politie? De ce ne paraziteaza? Sa lucreze la textile, sa se faca secretare, ce cauta pe strazi, mimand ca apara lumea?

 • Poliția de la Maracineni si cei de la SAS si-au facut datoria, ceilalți merita băgați în aceeași celulă cu ,,vacarii” ajunși acum vânzători de păsări. O fi activistul instigator, dar ce am vazut pe filmare nu lasa loc de scuze pentru agresori si nici pentru cei doi polițiști care fac uniforma MAI de ras. Sper ca IPJ sa faca publice sancțiunile primite de cei doi politisti, un exemplu ar fi scoaterea lor din sistem. Nu au facut nimic sa aplaneze conflictul, ba mai mult au închis ochii la comerțul ilegal practicat la marginea străzii de foștii,,vacari”.

 • Se va găsi un judecător care să considere că huliganii ăștia nu prezintă pericol social și vor primi, în cel mai bun caz, control judiciar, iar apoi condamnare cu suspendare.
  Cât despre poliție, așa s-a vrut în ultimii 30 de ani. Politicul a dorit o poliție slabă, plină de femei, insuficientă ca număr, slab dotată, slab pregătită, slab plătită, cu legi făcute de genunchi de către hoți.
  În alte țări, polițiștii ar fi folosit armamentul din dotare, doar că la noi ar fi fost cercetați până îi găseau vinovați.
  Pentru cine nu știe, există una, maxim două patrule de poliție în 12 ore pe raza unei secții de poliție rurală, secție care are în competență teritorială mai multe comune.
  Oricum, cred că s-au mobilizat foarte bine forțele de poliție, chiar dacă inițial fuseseră depășite de situație.
  Oricum, în nicio țară civilizată doi polițiști nu pot face față unui grup de persoane. Poate doar in filme.

  P.S. Din nou, „marele rahat activist” în loc să sune la 112 s-a apucat să facă pe justițiarul.

 • Rușine Poliția romana!! Dacă femeile alea ne,,apară ,, de infractori , atunci e grav. Chiar suntem în Vestul sălbatic, fiecare se apară cum poate. De fapt cei care ar trebui facă ordine și sa ne apere de derbedei, au treaba cu batranicile din piață ce vând pătrunjel.

 • YD, vezi că cei care se ocupă cu bătrânicile sunt gardienii publici, care sunt angajații primăriei și care NU SUNT POLITIȘTI!

 • Nu cred că e vina polițiștilor….chiar dacă tipa (în speță) a rămas foarte surprinsă de ce se întâmplă.
  Legislația în România te obligă să acționezi astfel….nu scoți pistolul până când infractorul nu lasă 2-3 gloanțe în tine, așa că felicitări aleșilor.
  Felicitări pentru că ați făcut o poliție slabă, pe care o controlați și care nu poate să oprească asemenea persoane pentru că nu vreți voi.
  La noi va trebui să escaledeze fenomenul infracțional cel puțin dublu, să avem câțiva polițiști morți sau răniți și poate atunci se va schimba ceva….dar și atunci am dubii.
  În concluzie ne merităm soarta pentru că alegem același cloacă, aceeași oameni, doar că au culori diferite la alegeri.
  Păcat de țara asta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.