„Acu‘ mă duc să le cer socoteală! Nu eram eu!” Vezi VIDEO😂

E clipul umoristic al zilei de la Buzău.

Un domn a chemat presa pentru a se plânge că astăzi un echipaj de la Poliția Locală l-a oprit în trafic și l-a acuzat că se masturba în fața unui liceu din Buzău.

Pentru domnul cu bicicleta întâmplarea nu i s-a părut deloc amuzantă

UPDATE:

„Și-au cerut scuze, mi-au spus că m-au confundat din cauza șepcii. Ăla de se masturba cică avea o șapcă asemănătoare cu a mea. Sunt încă supărat, nu i-am iertat, mă gândesc să-i dau în judecată”, ne-a declarat cetățeanul nemulțumit la ieșirea din sediul Poliției Locale Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „„Acu‘ mă duc să le cer socoteală! Nu eram eu!” Vezi VIDEO😂

  • Nu va lăsați, dați în judecată. Castigati sigur. Au prea mult tupeu ținând cont că sunt varză

  • Asa baga politia oameni nevinovati in puscarii sau ii indatoreaza pe viata aplicand amenzi abuzive, doar pentru ca au legitimatie si proces verbal sa abuzeze cetateni nevinovati.

  • Gardienii locali ar trebui desființați. Nu își justifică existența. Primăria cheltuie, în medie, peste 7.000 lei/lună cu un local. Pentru ce? De ce? Ca să aibe primarul poliția lui?

  • Probabil ca ala de ‘o freca la rece’ era sigur ….’politist local.C astia sunt ocupati cu ‘frecatul la rece,frecat menta,taiat frunza la caini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.