ACUM. Accident făcut de un tânăr care trebuia să fie în izolare!

Vina aparține șoferului de 22 de ani al autoturismului Opel de culoare vișinie. Accidentul s-a produs în intersecția de la Policlinică.

Acesta circula pe Democrației (drum fără prioritate) și nu a acordat prioritate de trecere unui Hyundai care se deplasa pe Bd. N. Titulescu (drum cu prioritate).

În urma impactului, Opelul a fost proiectat pe trotuar și s-a oprit în gardul policlinicii.

Autoturismul a lovit și o cutie de gaze și a fisurat o țeavă, motiv pentru care la fața locului au fost chemații și pompierii și angajații Distrigaz.

Tânărul de 22 de ani din Vadu Pașii ar fi trebuit să stea în casă în izolare la domiciliu.

Mama tânărului: „Da, a venit aseară, din Franța. Am anunțat și DSP-ul. Dar ce să-i fac dacă el a luat cheile și a plecat ? Cine are copii știe cum e. Eu eram acasă, dar a trebui să vin încoace când am aflat. Ce să fac ?”.

Acum, tânărul care nu a văzut stopul riscă să rămână fără permis, dar și cu amendă de 200 de milioane de lei vechi pentru părăsirea domiciliului în stare de izolare! Plus reparațiile mașinii, în condițiile în care țeava de gaze, gardul și Hyundai-ul vor fi suportate de asigurator.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

10 comentarii la „ACUM. Accident făcut de un tânăr care trebuia să fie în izolare!

  • Cred ca pustiul ăsta e fara pic de educatie, ca majoritatea romanilor…sa fim corecti ! Este numai vina politicienilor care au condus tara dupa revolutia din 1989. Revenind la subiect, individul asta sa pleteasca reparatiile masinii lovite si amenda de 20000 lei. Ar fi trebuit si vreo 5 luni de puscarie pt. că n-a stat in autoizolare!

  • Cum se numește cand cineva stie de săvârșirea unei infracțiuni si nu spune? As propune ca banii amenzilor date inconștientilor care omoară oamenii (si celor care sunt complici) sa meargă în fondul din care spitalul judeatean/cele nationale cumpara respiratoare pt cei ce sunt pe moarte cu coronavirus, măști si mănuși pt spitale. Poate asa aplica si politia/jandarmeria amenzile cu mai multa sarguinta

  • Nu știu cum să îi mai numesc pe acești indivizi. I-aș duce in carantină direct la beciul poliției.

  • Măsuri extrem de dure, este singura soluție! Comunismul lui Ceaușescu, deşi nu mai este dorit de nimeni, a disciplinat acest popor prin introducerea în rândul maselor a sentimentului de teamă! Cred că acum, mai mult decât altădată, am putea reveni la o domnie a legii şi disciplinei, lăsând la o parte calculele politice, inclusiv sancționarea drastică a celor plătiți să ia măsuri dure şi nu le iau sau exagerează din rațiuni politice ori electorale!

  • Traim vremuri exceptionale in care prevaleaza sanatatea colectiva in fata drepturilor individuale. Prin urmare, va rog propuneti MAI publicarea numelor si a pozelor persoanelor care trebuie sa stea in auto-izolare. In masura in care ii identificam pe strazi, avem astfel posibilitatea de a anunta autoritatile si de a ne feri, la o distanta sigura, de acestia! Lipsa de responsabilitate duce la pierderea unor drepturi!

  • As intreba daca incalca legea in Franta oare cum ar fi fost???!! Din pacete asemea lui sunt multi inconstienti care sfideaza intreaga tara, unde s-au intors, pentru ca pedepsele sunt prea blande…

  • Nu înțeleg de ce nu i se face publică identitatea individului în această situație! Departe de mine de a lua apărarea politicienilor, dar dacă ar fi fost unul dintre ei, tot „în anonimat” s-ar fi ținut o astfel de stire?

  • Ar trebui amenzi drastice si cateva zile de arest pt cei care nu stau in izolare. Și pentru cei care nu declara ca au venit in tara.

  • Politicienii sunt persoane publice și nu beneficiază de favorul anonimatului.

  • Ordonanțele de urgență sunt prea blânde pt ce ne așteaptă, numai zic de inconstienta unora precum și în cazul de față. Eu laș fi trimis la pușcărie în izolare. Singura soluție e ca armata sa patruleze prin orașe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.