ACUM. Accident grav pe un drum din Buzău

Rugăciuni la această oră pentru ca un șofer de 47 de ani să-și vină în simțiri.

El este resucitat de echipajul de pe ambulanță după ce mașina în care se afla s-a făcut praf.

Conform IPJ Buzău „în timp ce conducea un autoturism pe direcția Nișcov către Vernești, un șofer de 47 de ani, din Buzău, ar fi pierdut controlul asupra direcției, a lovit un cap pod și s-a răsturnat. La acest moment, echipajul medical efectuează manevre de resuscitare a șoferului”.

Vom reveni, sperăm cu o veste bună.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „ACUM. Accident grav pe un drum din Buzău

 • Limitatoarele de viteza sunt absolut necesare pe acest tronson de drum. Sunt facute deja demersuri la nivelul Primariei Vernesti si CJ Buzau. Rog verificati! Statistica acccidentelor este foarte clara. Pe acest segment de drum se circula cu o viteza foarte mare.

  Răspunde
 • Cum treci Carpații, altă țară. Știți ce au descoperit românii de dincolo de munte? SCUARUL. Și la ieșire, și la intrare din localități. Nu îngustează drumul, doar îl ”șicanează” cât să te facă atent că e o localitate și că și trepidațiile, zgomotul cauciucurilor să nu mai zic al vântului produce dinsconfort la viteză mare, printre case.
  Nu cred că e cazul aici.
  Probabil că cineva va invoca lipsa autostrăzii Nișcov-Vernești, ceea ce e corect numai să nu audă Avrămescu că nu mai scăpăm. Acest ”Călărețul fără cap” al politicii local-naționale.

  Răspunde
 • @Martor chiar asa, umplem judetul de limitatoare? Asa de necivilizati suntem? Eu propusesem pe pagina de sesizari a primariei macar in oras pe arterele principale sa se puna radare fixe, insa mi-a fost sters contul. Ideal e sa avem radare fixe, sa fie amendati vitezomanii, nu sa ne distrugem toti masinile in limitatoarele vietii.
  P.s. era un caz pe o strada din alt oras unde din cauza limitatoarelor se produceau vibratii ce afectau casele din jur, deci nu afecteaza doar soferii aceste lucruri.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.