emanoil neagu
toma 1 decembrie - Copy
avramescu PNL - Copy

ACUM. Accident pe centură. Poliție, ambulanță, pompieri

Bărbatul din imagine e acum în drum spre spital. Le-a spus celor de pe salvare că are un stent la inimă și că îi este rău.

Șoferul luat de ambulanță conducea regulamentar Opelul gri (vezi foto mai sus) pe șoseaua de Centură a Buzăului.

Vina îi aparține șoferului Opelului închis la culoare din fotografia de mai jos.

Domnul cu pantaloni de culoare deschisă a încercat să pătrundă pe Șoseaua de Centură fără a se asigura (venind de pe strada Orizontului). E drept că manevra e una destul de dificilă/riscantă, din cauza traficului intens.

Opelul gri a dărâmat și gardul unei case din zonă
La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, ambulanță și pompieri

UPDATE: La spital a ajuns și soția șoferului care a provocat accidentul. Ea a fost luată din mașină cu targa de personalul de pe ambulanță.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „ACUM. Accident pe centură. Poliție, ambulanță, pompieri

 • În intersecția străzii Orizontului cu Șoseaua Nordului (centura) ar trebui montate separatoare de sens, astfel încât cei care vin de pe strada Orizontului să nu mai poată efectua virajul la stânga pe Șoseaua Nordului.

 • Si cei care vor sa traverseze pe partea cealaltă oare pe unde o vor lua ? Te-ai gândit mult când ai zis această soluție? Eu zic ca dacă s-ar respecta limita de viteză ar putea fi evitate accidentele de genul ăsta.

 • @Mihai! Mihai, ești atent?
  Deci, dacă circuli pe strada Orizontului, din direcția strada Transilvaniei către Șoseaua Nordului, și dorești să virezi la stânga pe Șoseaua Nordului către Dedeman, dacă ai avea separator de sens, ai efectua virajul la dreapta, ai face sensul giratoriu de sub podul din zona fabricii de bere, după care ai reintra pe Șoseaua Nordului către Dedeman.
  De asemenea, dacă circuli pe strada Orizontului, din direcția Aleea Plopilor către Șoseaua Nordului, și dorești să virezi la stânga pe Șoseaua Nordului către fabrica de bere, dacă ai avea separator de sens, ai efectua virajul la dreapta, ai face sensul giratoriu din dreptul Dedeman, după care ai fi pe Șoseaua Nordului, pe direcția către fabrica de bere. Sau ai putea să circuli pe strada Orizontului către Aleea Plopilor, apoi pe Aleea Plopilor, după care vei ajunge pe strada Transilvaniei.
  Greu?! Nu cred.
  Acei metri sau acele sute de metri în plus pot salva vieți.

  P.S. Nu contează viteza cu care se deplasează autovehicule pe Șoseaua Nordului, adică pe drumul cu prioritate, ci faptul că cei care circula pe strada Orizontului nu respectă semnificația indicatorului „Oprire”, adică nu acordă prioritate de trecere, la intersecția cu Șoseaua Nordului.

 • Tot pentru Mihai: cele spuse anterior de mine se aplică și celor care vor să traverseze cu mașina Șoseaua Nordului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.