„Acum am încheiat ședința. Toți colegii aveau lacrimi în ochi!”

Despărțire în lacrimi la Palatul Copiilor din Buzău.

Directorul din ultimii ani, urmează să fie schimbat din funcție în următoarele ore. George Vlad, trecut astă-toamnă la PSD, va fi schimbat din funcție cu un director agreat de PNL.

George Vlad: „Acum am terminat ultima ședința. Toți colegii erau cu lacrimi în ochi. Le mulțumesc, a fost o onoare pentru mine să lucrez cu ei. Palatul Copiilor de la Buzău a ajuns printre cele mai bune din țară. Nu mă cramponez de funcție, înțeleg jocul politic, voi reveni la catedră ca profesor de sport la Liceul Henri Coandă, fost CFR”.

Ce vor profesorii de la Palatul Copiilor

Dacă nu se mai poate continua cu George Vlad, angajații și-ar dori ca funcția de director să revină unui profesor din cadrul Palatului Copiilor. Adică, să nu fie numit cineva din afară. Decizia e însă a Inspectoratului Școlar Buzău care urmează în următoarele ore să facă anunțul.

O vrem pe Oana Dobre!”

Colectivul Palatului Copiilor Buzău și-ar dori ca director să fie numită Oana Dobre, profesor de canto și fondatoare a grupului Happy Kids. Profesorii au întocmit și un memoriu pe care l-au depus la Inspectoratul Școlar prin care solicită numirea Oanei Dobre.

Vom reveni cu informații legate de acest subiect.

Citește și:

loading...

8 comentarii la „„Acum am încheiat ședința. Toți colegii aveau lacrimi în ochi!”

 • In ultimile zile circula zvonul ca director ar putea fi numita directoarea de la Berca – Nan Alina care a trecut de doua luni de la PSD la PNL si are sustinere totala din partea proaspatului deputat Avramescu cu care a fost coleg de liceu. Asa ca memoriul este frectie la picior de lemn.

 • Bine va face mortaciunilor din PSD! Nu sunteti capabili sa va pastrati puterea chiar daca ati avea si 100% la alegeri.
  Un partid de incapabili, tradatori si fricosi.

 • „… George Vlad, trecut astă-toamnă la PSD…”

  Să înțeleg de aici că tov. George din acest articol a jucat la păcănele astă toamnă ? 😉

  … și i-a dat cu lămâie… 😉

  țeapă, tată, țeapă… dacă vă schimbați „doctrinili”, ce să facem… 😉

 • Educația copiilor, activitățile de timp liber, dezvoltarea aptitudinilor tehnico-aplicative, cultural-artistice și sportive nu au culoare politică și prin urmare schimbarea inspectorilor, directorilor de școli sau cluburi ale elevilor după fiecare schimbare de guvern este boala societăților pseudo democratice. În lumea liberă schimbările politice se fac numai la nivel de miniștri, secretari d stat, directori generali din ministere, prefecți, subprefecți, președinți și vicepreședinți de județe, primari și viceprimari. Restul, de la ei în jos sunt profesioniști care își ocupă posturile prin concurs și nu le părăsesc decât la cerere, prin transfer, detașare, demisie, condamnare definitivă pentru încălcarea legilor, pensionare(medicală sau la termen) sau deces.

 • O altă instituție a statului unde-i loc și bine ! Mă întreb pentru ce sunt necesare aproape 30 de persoane pentru un … ” palat ” al copiilor care n-are nici măcar 25% din activitatea fostei … Case a Pionierilor ?!… ( Si cîte deconcentrate din astea or fi și le știu numai cine trebuie !)…

 • Super …..altul pus pe faras.La scoala din cartierul Simileasca se aduce un director nou…..tot din afara școlii…tot protejat PNL…..si cu valoare 0….nu îndeplinește condițiile minimale pt functie…..nu are experienta….etc….dar nu conteaza…..noi sa fim sănătoși…..ca de prosti nu ducem lipsa

 • Doar n-oti vrea ca inlocuitorii pusi acum de limberali sa fie mai dotati la mansarda decat Iohannis, Mandolina, Citu si Turcan, crema limberalilor romanistanezi?!
  Daca la o scoala si la ,,Palatul” Copiilor pun niste catastrofe, eu ma gandesc cu groaza ce catastrofe ar fi urmat sa vina din partea Ciumei Galbene la Primaria si Cons de Adm. Buzau……..[Leo]

 • Acest articol, nu ati inteles, este despre Leo cand a plecat de la fabrica si 450 de oameni au plans dupa el, frate….
  Daaa….dhhaaaaa……

  PS autorul insa nu a precizat clar daca erau lacrimi de necaz sau de bucurie….

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.