Acum. Bătaie într-un grup de romi pe Bd. Unirii

Țipete, gâlceavă, îmbrânceli și câțiva pumni în urmă cu câteva minute pe Bd. Unirii înspre bariera Ploiești, vizavi de magazinul Profi.

Arțagul a pornit dintr-o dată între patru romi, doi bărbați și două femei. Numai că raportul de forțe a fost disproporționat, trei dintre participanți tăbărând pe unul dintre bărbați.

La fața locului și-a făcut repede apariția un prim echipaj de poliție, care l-a salvat pe bărbat din ghearele celorlalți.

Ca să aplaneze conflictul pe bărbatul agresat oamenii legii l-au închis în mașina poliției.

Pe un geam lăsat deschis se vedea cum bărbatul se ținea cu mâna de piept și se auzea cum vocifera din interior. Din spusele incoerente, reporterul a înțeles doar că zicea ceva în legătură cu un telefon mobil.

Reporterul n-a putut afla prea multe întrucât ceilalți trei romi, veniți cu un taxi înmatriculat în București, au început să vocifereze, iar una dintre femei și-a ridicat ostentativ tricoul.

După cinci minute la fața locului a ajuns a doua mașină de poliție, iar convoiul a plecat pentru audieri la Poliția Municipală pe Plevnei.

„L-au luat la bătaie pe ăsta din mașină. I-au luat cu forța telefonul mobil. E tâlhărie, ar trebui să n-o lase așa domnii de la poliție”, ne-a declarat unul dintre oamenii strânși ciorchine pe margine.


„Toate cele patru persoane implicate au fost conduse la sediu pentru audieri. Victimă este un bărbat de 40 de ani din Costești. Celelalate trei persoane implicate cu vârste între 38 și 40 de ani, sunt de loc din Gherăseni, dar locuiesc acum în București. Persoanele implicate sunt audiate, dar la final se vă lăsa cu dosar penal pentru lovire și alte violențe, posibil și pentru tâlhărie pentru un telefon mobil” – IPJ Buzău

Citește și articolul: Este imaginea zilei! Buzoienii așteaptă acest moment de 12 ani! Iată ce se întâmplă de azi!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.