ACUM! Drum important din jud. Buzău blocat! FOTO

Coadă uriașă de mașini înspre podul de la Mărăcineni dinspre Rm. Sărat. Coloana se întinde pe 5 kilometri și continuă să crească îndreptându-se înspre Poşta Câlnău.

„E incredibil. Mai ceva ca la intrarea în București. Stau de o oră în coloană ca să intru în Buzău. Ce se întâmplă la voi aici ?”.

Sunt cuvintele unui băcăuan adresate cu câteva minute în urmă reporterului buzoienii.ro – prezent la buza podului de la Mărăcineni.

„E jale domnule Tereacă. Știți până unde e coada ? A trecut de Potârnichești, urmează să intre în Poșta Câlnău. N-am mai văzut așa ceva”, i s-a adresat reporterului și un buzoian care venea de la țară înspre oraș.

Explicația formării cozii uriașe e că lumea se întoarce în București după zilele libere de Rusalii și Ziua Copilului în care unii au mers în vacanță, iar alții la rudele din Moldova. Ambuteiaje se formează şi pe breteaua de sub podul de la Mărăcineni. Unii dintre şoferii bine informaţi virează înspre Vadu Paşii şi ajung la pod pe drumul prin Focşănei şi Gura Câlnăului.

Poliţia este prezentă la faţa locului, iar o măsură care s-ar putea lua e ca pe pod să fie lăsaţi pe ambele sensuri cei care vin dinspre Rm. Sărat.

UPDATE:

Coada s-a mai micşorat şi a ajuns în dreptul Autorolla. Pe măsura apropierii serii e de aşteptat ca lungimea coloanei să se diminueze şi mai mult.

Citeşte şi articolul: Unul dintre păgubiți i-a fotografiat buletinul. Dar cu poza a rămas, n-a văzut niciun leu înapoi! CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „ACUM! Drum important din jud. Buzău blocat! FOTO

 • Coada asta de la podul spre și dinspre Mărăcineni ,o să ne chinuie ultă vreme de acum înainte .Se pare că nu avem ce face și o să ne obișnuim cu situația .Trebuie .

 • A fost coada și la întrarea dinspre Ploiești, la giratoriul de la Hanul lui Țintă și după pod, acolo unde se dă prioritate celor ce vin de pe centură… Trafic frate, nu gluma. Sa mai zici ca n-are lumea bani!

 • Foarte bine… prea au venit toti taranii la oras si au stricat piata muncii, au aglomerat gradinitele, scolile…
  De s-ar inchide podul ala ce bine ar fi pentru Buzau.

 • Anonimule de la ora 15,02, desigur ca nu poti fi capabil sa recunosti faptul ca la origini esti un “taran”! Stii tu oare ce legatura are “piata muncii” cu gradinitele si scolile?! Stii tu ce legatura intre regiuni nationale, regionale si europene asigura acest blestemat de pod?
  Mai bine ar fi poate sa se inchida definitiv acest pod, asa cum zici, si sa traiesti tu linistit in metropola asta cu orasenii de teapa ta, dar doar cu cei emancipati! asa cum esti tu!

 • Comentariu mai tâmpit ca cel referitor la grădinițe nu am mai văzut. Lasa ma, ramai tu in oras. Eu as da orice sa ma pot întoarce la tara…

 • Daca nu ar fi fost taranii ai fi murit de foame… Mai taran esti tu ca cei de la tara. Eu zic sa inchida podul dar tu sa ramai pe pod unde iti e locul :))

 • Ce să zic… În jurul orelor 18.00 am trecut și eu pe-acolo! Am luat coada de la Autorolla și am mers bară la bară cam 25 de minute până la pod. A fost OK, comparativ cu ce au spus alții că a fost înainte! Dar cum naiba se face că deși articolul este publicat în data de 03.06, găsim comentarii postate în urmă cu două luni?! Ai inventat mașina timpului frate Tereacă?

 • Este o știre de BREAKING NEWS : ” Coloana infinitului ” nu-și mai are sediul la Târgu-Jiu ! S-a mutat cu totul și poate fi vizionată, gratis, duminica după-amiază între Sinaia și Comarnic sau, mai nou, la Podul de la Mărăcineni … In ceea ce privește a doua problemă., din dragostea dintre țăran și orășean a rezultat un nou-născut hibrid , ce s-ar numi … țărășan !…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.