Acum în Buzău. Iată unde se întâmplă. UPDATE S-a ridicat!

Posesorul BMW-ului din imagine ar face bine să vină repede să-și ia mașina de pe trecerea de pietoni.

Un agent al poliției locale e la fața locului și urmează să-i cheme pe cei de la ridicări auto.

Se întâmplă pe Bd. Unirii Sud, la BIG.

UPDATE:

Proprietarul BMW-ului nu mai trebuie să vină pe Unirii Sud. Mașina i-a fost deja ridicată.

Posesorul trebuie să se prezinte la sediul Urbis Serv din Parcul Crâng pentru a-și recupera BMW-ul.

Tarifele pentru ridicare/transport/depozitare, sunt în valoare de 600 lei (ridicare= 300 lei, transport= 200 lei, depozitare= 100 lei/zi).

În plus, pentru staționarea neregulamentară, șoferii primesc și 290 de lei amendă dacă  aceasta e plătită în 15 zile (4-5 puncte de amendă şi 3 puncte penalizare la permisul de conducere.

Deci, în total aproape 900 de lei! Suficient pentru ca șoferii să fie foarte atenți unde își parchează mașinile.

În drum spre sediul Urbis din Crâng

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „Acum în Buzău. Iată unde se întâmplă. UPDATE S-a ridicat!

 • Poate asa îl învață minte sa nu mai aibă impresia ca i-a luat mumă-sa stradă! Unii conducători auto, în special posesorii de BMW-uri, depășesc pamâna și limitele superioare ale tupeului, ca pe cele ale bunului simț le-au depășit demult. Săltați-i bolidul, ardeți-i o amendă și puneți-l pe drumuri pe individ, ca să nu îi zicem altfel, poate nu o sa îl mai doară asa tare în… Sa poate o să-l usture, nu?!

 • Foarte bine! Așa da!
  De regulă, cu cât mașina este mai scumpă, mai de fițe cum se spune, cu atât nesimțirea proprietarilor este mai mare.

  P.S. Tereacă, nu există agenți ori ofițeri la locali, ci doar polițiști locali. Deci, se denumesc polițiști locali. Atât! Ei nu au grade militare, ci doar funcții conform statutului funcționarilor publici, ca orice angajat al primăriei.

 • perfect! bravo urbis serv! sa se sature toti jmecherii cu bmw sa parcheze unde vrea muschii lor!
  da pe vremea lu boscodeala de ce nu se ridicau masinile? nu il mai vota boboru?

 • La ce parcare nesimtita a facut acolo merita pe deplin.
  Exact pe trecerea de pietoni.
  Stia ca va fi ridicat de acolo, motiv pentru care a parcat cu roata lipita de stalp, cumva avea impresia ca daca face asta nu vor mai putea sa ridice masina, doar ca s-a inselat, s-a luat dupa mituri urbane scrise de toti prostii pe net.

  Legat de trecerile de pietoni, poate instiinteaza Politia cumva Primaria sa reinstaleze acei soldatei din dreptul trecerilor de pietoni de la intersectiile de-a lungul Bd Unirii (si chiar si Balcescu, exemplu in fata la CJ langa Biserica), ca majoritatea au fost taiate de niste “binevoitori” ca sa poata intra si circula cu masinile pe trotuare.

 • Prea putin pentru cat haos este pe strazile din Buzau. Masina pentru ridicat a fost achiziționată ca sperietoare. Zi de zi ar trebui ridicate masinile nu o dată pe lună. Poate le ridică si pe cele din jurul tribunalului si palatului.

 • in 15 zile ,nu in 48 de oreion

 • In acelasi timp, toate intersectiile prin cartiere sunt pline de masini parcate din cauza sistemului stupid de parcari a lui Toma, iar locurile stau goale, ca-s platite.

 • polițai locala cam doarme sînt enorm de multe cazuri unde politia trece si se face ca nu vede sau poate habar n-au ei sa cunoască legile circulației, iar din lipsa de experiență trec ca boi pe lîngă alți boi care parchează după buni plac , parerea mea ar trebuie demisi din functie imediat toții cei care au raspundere pentru ordinea publică

 • Amenzile și tarifele pentru ridicarea BMW-urilor sunt mai mari sau la fel ca pentru ceilalți?
  Mai ales pentru cele negre.
  Dar și pentru cele albe,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.