Acum în Buzău: Mese, corturi și grătare pe stradă. Iată unde se întâmplă și de ce

Un cititor buzoienii.ro din cartierul Poștă ne-a trimis pe adresa redacției câteva poze surprinse astăzi pe strada Murgului, din apropierea pasarelei peste calea ferată. 

„E show total la noi în cartier, cu mese pe stradă, mici, lăutari și muzică de jale care răsună din boxe. Cică a murit unul Terente din clanul Pistol. Era renumit în comunitatea rromă, au venit nu doar din Buzău la priveghi, înmormântare și la pomană”, ne-a scris cititorul din cartier.

UPDATE

Cortegiul funerar a parcurs drumul din cartierul Poștă până la Cimitirul Eroilor în jurul orei 16.00.

În carul mortuar au fost și muzicanți dotați cu stație, astfel încât în cartierele Poștă, 1 Decembrie și Unirii Sud a răsunat muzica de jale. 

În acest timp pe strada Murgului din cartierul Poștă se făceau ultimele pregătiri pentru pomană. 

Conform Poliției Locale rudele răposatului au fost amendate pentru ocuparea domeniului public (între 200-1000 de lei) și pentru tulburarea liniștii li ordinii publice (125-500 de lei).   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Acum în Buzău: Mese, corturi și grătare pe stradă. Iată unde se întâmplă și de ce

  • Deci,plătești amendă 1000 de lei și faci tot ce vrei tu in continuare! Din cauza asta rîd de voi în alte situații mult mai simple.

  • Deci,”(dacă fac o reclamație)”pentru că sunt deranjat,astept o rezolvare a situației.În cazul de față pe Polițiști îi avantajează, ptr că fac încasări la bugetul …..nu stiu care.Că poliția le dă amendă pe mine “nu mă interesează”,dar nici nu-mi rezolvă problema!

  • daca am face noi muritorii de rand un chef cu lautari ..imediat ne.ar face bucati politia..
    dar de interlopii lu peste nu se leaga nimeni pentru ca le e frica…nu puteau veni in gasca sa.i bage la duba sa.i sature de jale…de aia ne vor calca in picioare cat de curand pe toti romanii…ca toleram ca oile…nu suntem uniti cum sunt ei…

  • Pingback:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.