Acum în Buzău. Vezi galerie foto

Sunt imagini surprinse de reporterul buzoienii.ro în urmă cu câteva minute.

S-a aprins din nou focul la depozitul de frigidere (Romrecycling) de pe strada Pogonele.

Vasile Prahoveanu, ISU Buzău: „Incendiul de pe strada Pogonele nu a fost declarat închis. S-a acționat acolo inclusiv pe timpul nopții. Și acum sunt pompieri care acționează, mai apar diverse focare”

Ce arde ?

Spuma poliuretanică de pe carcasele frigiderelor aduse aici pentru reciclare. Platforma betonată aparține firmei Romrecycling, dar frigiderele sunt ale Green Weee.

În urmă, în curtea Romrecycling au rămas imagini desprinse parcă din filmele post-apocaliptice.

În urma incidentului, rămâne o întrebare ? Vara, pe caniculă, poți înțelege ca un frigider să se fi aprins singur, dar acum iarna, pe ger ?

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Acum în Buzău. Vezi galerie foto

  • Cum e mai ieftin să separi spuma de tablă? Cu zeci de muncitori și mii de ore de muncă sau cu un muncitor și un litru de motorină? (problemă de clasa I, olimpiada națională de jmecherii, faza pe mediu)

  • Raspunsul este simplu, firma a scăpat de costurile cu reciclarea plasticelor si a rămas cu partea feroasa care aduce profit. Dacă avea si asigurare vor fi pe profit foarte mare. Amenda de la Ministerul Mediului va fi nesemnificativa si astfel au scăpat de proceduri costisitoare de dezmembrare, sortare și depozitare a unor componente cu regim special deoarece sunt poluante pentru mediu. Nu este primul caz in Buzau, se pare ca sunt complici la astfel de ,,actiuni” si angajați de la mediu si alte autorități competente.

  • :)))
    Macar sa tina olimpiada asta la 20-30 de km de oraș…

  • Patronii de la firma au spatele asigurat….sunt cei care au avut „norocul” sa reciclze primele tancuri din Romania……

  • Cum se mira nevinovații aia in bucuresti de poluare…

  • Cred că s-au asigurat de două ori că direcția vântului e cea care trebuie , la momentul „zero” , al aprinderii. Altfel , oameni orientați , în vremuri grele …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.