Acum, în centrul orașului Rm. Sărat


„Ce mai e și chestia asta ?”, s-au întrebat cu siguranță azi locuitorii din Rm. Sărat.

E vorba de o cupă gonflabilă de opt metri înălțime.

Apariția surpriză a fost amplasată pe platoul din centrul municipiului pentru a anunța că finala Cupei României se va juca mâine la Rm. Sărat.

„Am văzut-o și eu pentru prima dată luna trecută în București la finala Cupei României dintre Craiova și Sibiu. Mi-a tras atenția. I-am rugat apoi pe cei de la FRF să mi-o împrumute și mie pentru finala noastră a AJF Buzău. Am dus-o de dimineață la Ziduri și la Lanuri, iar după prânz am adus-o la Rm. Sărat. Îi invit pe toți microbiștii buzoieni mâine de la ora 18.00 la meci la Rm. Sărat”, a anunțat Adrian Petre, șeful AJF Buzău.

Meciul Gloria – Lanuri va începe la ora 18.00. În deschidere se va disputa și un meci de old-boys între foști jucători ai Olimpiei Rm. Sărat și alți jucători din zona Râmnicului.

Returul barajului de promovare – sâmbătă în nocturnă

Tot azi, șeful AJF Buzău a anunțat că returul barajului de promovare în liga a treia dintre Gloria Buzău și Pescărușul Sarichioi se va disputa în nocturnă, sâmbătă de la ora 20.00.

„Meciul fusese programat la ora 17.30. Cum la acea oră e foarte cald am rugat FRF să ne permită disputarea partidei în nocturnă. Inclusiv cei de la Sarichioi au acceptat. Se vor simți și ei pentru o zi fotbaliști. Vor juca în nocturnă, vor sta în seara de după meci la hotel…”, a adăugat Petre. 

 

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.