Slider

Festivalul tomatelor în parcul Marghiloman. Roșii de toate formele și culorile. Iată galeria foto

 


Sâmbătă după ora 11.00  în Parcul Marghiloman s-a desfășurat prima ediție a Festivalului Tomatelor.

Vizitatorii au avut ocazia de a vedea roșii de toate felurile: în formă de ardei, de pară, de lacrimă, de coloare vânătă, galbenă, portocalie, verde, curcubeu etc.

O încântare pentru cei mari și pentru cei mici, festivalul fiind unul educativ dar și distractiv.

Au fost prezenți colecționari din toată țara, dar și din străinătate.

Mai jos s-a inserat o galerie foto de la eveniment.

loading...

2 comentarii la „Festivalul tomatelor în parcul Marghiloman. Roșii de toate formele și culorile. Iată galeria foto

  • Nu am înțeles dacă tomatele prezentate la expoziție ,sunt și gustoase ,deși ,la felul cum arată ,aproape că ți-e milă să le mănânci .Stațiunea „„Experimentala ”” ,este iarăși o altă mândrie a buzoienilor ,situându-se pe primul loc în țară la multe produse .Avem potențial ,nu trebuie decât să ne facem cunoscuți .Și dacă ne iubim orașul sunt sigur că aceasta se va întâmpla .Multă lume va auzi de noi .Și cine știe , poate chiar și cei din guvern .

  • Da, Buzăul are o pâine bună de mâncat cu aceste produse legumicole ! Prin revitalizarea … ” sârbilor ” cu ceva ajutor chiar de la ” Experimentala ” dar și a altor instituții zona ar putea lesne reveni la statutul de regină a cepei sau tomatelor – multe mașini din alte județe stăteau cândva la rând să mai apuce câteva produse ! Pentru a ne face și o imagine concretă, mergeți în Piața Centrală, pe partea opusă Colegiului Eminescu și priviți cum arată mâinile unor adevărați producători față de ceilalți care se ocupă doar cu … ” comercializarea ” legumelor și fructelor ! Sunt mâini ” expresive ” care … spun totul despre cultivarea unei banale legume !…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.