Acum în parcul Tineretului. Dai un ban dar îți faci treaba


Buzoienii.ro scria în urmă cu două zile despre ultima achiziție a Urbis Serv.

O barcă adusă din Olanda, de ultimă generație, care va curăța de vegetație lacurile din parcurile municipale.

Utilajul a fost pus în această dimineață la treabă, după ce la Buzău a ajuns azi un inginer olandez.

„N-aveam voie să-l pornim fără el. Așa s-a trecut în contract. Fabricantul olandez ține să-și trimită specialistul la fața locului pentru a-i instrui pe localnici cum să-l folosească și să-l întrețină. Utilajul a costat 90 de mii de euro. Eu îl ochisem mai demult pe un lac de lângă București, dar atunci n-au fost bani pentru achiziția lui. Merge brici, în zece zile terminăm cu lacul din parcul Tineretului. Olandezul ar termina și mai repede, dar vrea să-l lase pe omul nostrun să se deprindă cu comenzile”, ne-a declarat Alin Radu, director adjunct la Urbis Serv.

Cel mandatat de la Urbis să se ocupe de această barcă cositoare se numește Vasile Topor. Acesta va avea serios de muncă în această vară, după Tineretului urmând să se mute în Crâng și în parcul Marghiloman, după care va relua procedura.

Vechiul utilaj de curățat brădișul achiziționat în urmă cu 3-4 ani din Belarus și-a dat obștescul sfârșit.

„Totul se strica la el, de la ambreiaj până la ultima piuliță. Singurul lucru bun era motorul Honda. În rest, era praf. De cinci ori s-a stricat numai vara trecută. Nu se mai merită să fie reparat iar”, a conchis Alin Radu.


Citește și articolul: Ce face mai nou Toma pentru a-i câștiga pe buzoieni. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

 

loading...

6 comentarii la „Acum în parcul Tineretului. Dai un ban dar îți faci treaba

 • De ce stergi comentariul Auras?
  90000€ ti se pare putin?cate ar fi putut fi facute cu aceasta suma de bani?!?

 • Cati bani s-au furat numai pentru partea de “calificare” pentru a folosi utilajul…
  Asa e la noi, costa mai mult “calificarea” unui prost sa apese un buton decat utilajul la care trebuie sa apese butonul.
  Furaciuni de bugetari care se duc la protest in weekend ca sunt abuzati cand ii intreaba cineva despre furturile comise.

 • Cat ma?
  90000 de euro?
  Pe o barca cu coasa?
  Cum zboară euro la primăria lu Toma!

 • Liniste! Olandezu’ lui Toma va curăța stufărișului lui Toma din parcul lui Toma aflat în orașul lui Toma! Ce vreți mai mult?

 • Este într-adevăr o realizare .O să respirăm și noi acum aer curat în preajma lacurilor ,asta bineînțeles dacă ne lasă țânțarii ,dar barca face toți banii .

 • nu inteleg de ce atunci cand cineva i-a pur simplu atitudine, croieste incepe a coase ce altii nici macar nu au carpit, conncetateni din aceasta urbie, nu inteleg ca daca vor sa faca la dumneaLor curat in casa. se gandesc la MOCANGEALA, nu va necajiti prea tare, probabil ca nici pe la Asociatia de Proprietari, nu a-ti mai trecut de mult, sa va face-ti datoria de buni concetateni traiti in cartierele frumosului nostru si in devenire fantastic, mic si dragalas oras BUZAU, deci jucati un poker, intr-un loc pitit, plin de miros de tigare, unde se scuipa pe jos , se bea, nu te intreaba nimeni de nimic, ce mult ne mai dorim unii dintre noi sa evoluam, sa ajungem speciali.
  Ticluim noi oamenii in general, sa ne uitam la gunoiul din ochii altora, pe a nostr nu- mai vedem, CONCLUZIA MEA, da-ti toti prieteni pentru urbie cat puteti voi, IDEI, SUFLET, GANDURI EXTRAORDINARE, IUBIRE PENTRU CEL DE LANGA TINE, AJUTA NU CERE, SENINUL SA FIE PTR NOI TOTI.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.