Acum. Inaugurare. Nou loc de joacă în cartier

N-au terminat bine muncitorii de la Urbis, că primii doi copii, două fetițe, au și pătruns în noul loc de joacă din Buzău.

E situat în cart. Unirii Sud, între blocurile turn din capătul str. Spiru Haret.

S-a făcut greu, deși e vorba de bucuria a sute de copii, din pricina proprietarului casei de vizavi care voia să țină locul viran pentru parcarea mașinilor unei firme.

E al doilea loc de joacă din Buzău – complet nou – înființat în Buzău, după cel de pe strada Penteleu (în spatele blocurilor din Unirii Nord), acolo unde s-au desființat niște garaje (vezi foto mai jos).

Câteva sute de copii din Buzău se vor bucura și ei în următoarele săptămâni de noi locuri de joacă. Azi au început lucrările la blocurile muncitorești de la Perla (străzile Simila, Intrarea Iazului).

După Intrarea Iazului se va amenaja și cea din Micro V din curtea Școlii nr. 16 (termenul a fost amânat din cauza săpăturilor din curte pentru înființarea noii centrale termice pe gaze).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Acum. Inaugurare. Nou loc de joacă în cartier

  • Nu durează mult și vin iar huliganii de etnie sa devasteze locul de joacă…

  • Asta chiar este o initiativa buna. Copiii nu mai au locuri de joaca, nici macar in fata blocurilor, ca pe vremuri, cu cheia de gat, din cauza numarului urias de masini parcate si a traficului infernal. Plus ca asa ii mai indepartam de multitudinea de ecrane din case.
    Sincer, BRAVO!
    Ramane de vazut cum vor fi pastrate, atata timp cat stam prost la simtul civic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.