ACUM. Incendiu la pizzeria Toscana din Buzău

ISU Buzău a anunțat în urmă cu câteva minute izbucnirea unui incendiu la pizzeria Toscana de pe str. Al. Marghiloman.

„Flăcările se manifesta la nivelul bucătăriei pe o suprafață de 50 mp.

Nu sunt victime surprinse în interior.

Intervenim cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă”.

UPDATE. Pompierii au transmis că incendiul a fost localizat în interiorul incintei și că acum se lucrează pentru lichidarea lui.

Vom reveni.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „ACUM. Incendiu la pizzeria Toscana din Buzău

  • La ce improvizatii erau facute acolo e surprizator ca n-a ars din prima luna de la deschidere.
    Improvizatii la care autoritatile au inchis ochii in mod extrem de suspect.
    Si la locuinta personala a patronului Toscana de pe strada Victoriei, colt cu Plevnei a efectuat lucrari de renovare si improvizare aparent fara nici o autorizare, iar deseurile din constructii le-a depozitat pe trotuar pana cand am inteles ca le-a ridicat firma de salubritate pe bani publici, ca gunoi stradal.
    Acolo patrula politiei locale (care se trece foarte des prin zona ca acolo e si sediul politiei) n-a mai vazut muntii de moloz si deseuri din constructii, erau prea ocupati sa sanctioneze cetatenii ce duc gunoiul la ghena la care platesc bani lunar si pe care primaria a subdimensionat-o in mod pervers astfel incat cetatenii sa fie fortati sa lase gunoiul langa, ca gropita sapata de primarie se umple rapid si nu e debarasata. Si atunci sar repede localii care pazesc ghenele tot pe cetateanul bun platnic cu amenzi. Ai zice ca tot scopul platformelor astea ingropate e sa aiba primaria motiv sa emita sanctiuni sa jecmaneasca lumea.

  • Coșmelia aia nu avea cum să nu ia foc. Nu se respectă nicio normă de prevenire a incendiilor ori normele de igienă. Autoritățile dorm, căci și gura lor trebuie să mănânce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.