Acum, la Unirii Events. Trei mașini de Poliție și trei de Jandarmerie

Intervenție în desfășurare a Poliției și Jandarmeriei la un complex de evenimente de pe Calea Eroilor (lângă benzinăria OMV).

Mai mulți polițiști și jandarmi au intrat în incinta localului unde se organiza o petrecere (de botez).

Conform unei informații neverificate încă sesizarea ar fi venit din partea unuia dintre participanți (!).

„Nu vă putem încă preciza dacă s-au descoperit aspecte în neregulă. Mai așteptați sau vorbiți cu ofițerul de presă”, au comunicat reprezentanți ai poliției și jandarmeriei.

Atenție, petrecerile sunt interzise pe durata stării de alertă!

Totuși, se pare că se va lăsa cu amenzi, întrucât unul dintre polițiști a intrat cu un „buletin” în mașina de poliție și a purces la întocmirea unui proces verbal.

Concomitent mai multe perechi de petrecăreți, îmbrăcate elegant, au ieșit din local, s-au urcat în mașini și au părăsit parcarea.

Vom reveni.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Acum, la Unirii Events. Trei mașini de Poliție și trei de Jandarmerie

 • Ai dracu…se dau in gat unii pe altii
  Cat de neserios sa fii sa faci asa ceva?
  Distreaza-te si taci dracu din gura!

 • Probabil n-a mai platit patronul taxa de protectie.
  Acolo s-au organizat petreceri pe intreaga perioada a pandemiei, totul sub protectia “autoritatilor” care aveau “puncte de paza” chiar in acea zona, dar care aplicau amenzi aiurea soferilor sau pietonilor ce erau in trecere sau care opreau sa achizitioneze/alimenteze la benzinariile de langa.
  Si nu e singura locatie unde se fac petreceri sub protectia “autoritatilor” care se fac ca nu vad ca intra lumea la petrecere si se preocupa a face PV ilegal cetatenilor nevinovati ce trec aleatoriu prin fata lor ca sa faca rost de bani pentru sporuri.
  Legea era pentru prostii saraci care nu isi permiteau taxa de protectie si nu aveau intrare sa obtina protectie contracost.
  Poti recunoaste restaurantele care au platit taxa de protectie dupa faptul ca primeau la pachet “punct de paza” langa restaurant sa se asigure ca alunga ochii curiosi care ar putea observa petrecerile.
  Ca pe vremea regimului trecut, sau care se credea in mod fals ca e trecut… nomenclaturistii petrec sub paza militiei care ii proteja pe nomenclaturisti sa nu fie deranjati de sclavii saraci pe munca si banii cui traiau si petreceau.

 • @anonim, ești frustrat rău. Încearcă să te tratezi, că altfel nu o mai duci mult.
  Dacă știai exact că se fac petreceri puteai să suni la 112. Așa să vorbești aiurea, fără nicio dovadă, mai bine taci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.