Acum. Mercedesuri pe străzile Buzăului. Primele foto

Două sunt premierele de azi de pe străzile orașului Buzău.

După eliminarea totală și, probabil, definitivă a maxi taxi (despre care s-a scris într-un alt articol) de astăzi buzoienii au putut admira prin oraș și ultimele achiziţii ale Trans-Bus.

E vorba de cele 24 de autobuze second hand marca Mercedes achiziţionate din Olanda.

Cu ele parcul auto al Trans Bus a ajuns la 94 de autobuze (BMC, Volvo, VDL Ambassador, Mercedes plus cele nouă unităţi cu burduf).

“Sunt second hand dar se prezintă în condiţii tehnice foarte bune. Buzoienii care vor circula cu ele sunt convins că le vor aprecia. Cu ele vom suplini eliminarea maxi taxi astfel încât să asigurăm frecvenţe foarte bune pe toate traseele. De asemenea urmărim ca în uemătoarele săptămâni să înfiinţăm trasee noi înspre Gălbinași, Ţintești și Stâlpu”, a declarat Gică Toader, director Trans-Bus.

Următoarele achiziţii ale Trans Bus vor fi 19 autobuze electrice – achiziţionate cu fonduri europene.

Nouă vor fi trimise la Buzău de Guvernul României, iar restul printr-un program accesat de Primăria Buzău.

loading...

12 comentarii la „Acum. Mercedesuri pe străzile Buzăului. Primele foto

 • Asteptam prelungirea si spre Vernesti suntem multi navetisti va rugam

 • Foarte bine așa devine și Orașul nostru mai modern ca să avem cu ce ne mandri și vrem extindere a curselor și puțin an afara Orașului pană acum BRAVO .

 • Bună ziua! La Vernesti cand va circula?

 • Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar, mai incetati va rog cu aceste prioritati asa zis pentru pensionari. Un om normal chiar si pensionar se urca isi cumpara bilet, ajunge la destinatie, isi face treaba si gata. Gratuitati pentru pensionari faceti la doctori,la spectacole ,la biblioteci, la taxe si impozite,sa nu fie privilegiata doar o mica parte din o clasa sociala. Umblati si la aceste lucruri domnule primar, daca tot santeti hotarat pe fapte mari, nu cred ca face placere lucratorului pe autobuz sau controlorului sa aibe un pensionar ce-i sufla in ceafa si sa serveasca masa impreuna la cap de linie. Ma repet, exista putine cazuri, dar exista,c a si vanatorii de reduceri din marile noastre lanturi de magazine ce-si petrec timpul pe acolo pana la ora inchiderii. Deci nu asa o sa reusiti sa faceti un oras frumos cum va place sa spuneti. Asa ca va rog luati masuri .

 • Poate au si aer conditionat….ca i vara asta cu podul de la Maracineni mureai de cald până trecea podul…..

 • Așa cum ați promis așteptăm cu nerăbdare autobuze și la Maxenu Mulțumim domnule primar

 • Asa cum am mai spus,pentru un oras frumos ,ar trebui sa se investeasca si in uniformizarea si aspectul blocurilor pe cartiere,reamenajarea de parcari auto,in micro 5 la asociatia de locatari PT 1,blocurile 26,27,28,29 turn,30 scara A.B,este prapad ,am tot scris,am tot trimis notificari,dar in zadar,in schimb achizitionam autobuze peste autobuze,impuneti-va asociatiilo de locatari,sprijinitile pe acestea si ganditi la un ptoiect de uniformizare a cartierelor,incepand de la spatii de joaca ,parcari si varuirea Blocurilor intr o singura culoare ,asa ar arata un oras frumos si modern !!

 • bravo primarului…..astea sant rezultatetele eliminarii comisioanelor si a intermediarilor

 • Săgeata când

 • E sâmbătă după-amiază și stau săracii oameni în stații pentru că nu toți își permit să ia taxiul și prin oraș nici un autobuz, doar pe unele trasee și alea rare.

 • Slabe şanse la Verneşti.
  Primăria doarme!

 • la ghereseni cand ? in fiecare dimineatza 4 ,5 autobuze pleaca pline este groaznic

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.