Acum pe Bd. Bălcescu. E așteptat de poliție😯

Reclamație, inițială, la adresa Poliției Locale.

„Șmecherii cu protecție! Bălcescu colt cu Spiru Haret! Lângă cafeneaua șmecheră!!! Poliția se face că nu vede mașina șmecherului care a parcat pe trotuar”

Ulterior, cititorul a revenit.

„M-am luat degeaba de polițistul local. M-am dus mai aproape și am văzut că pe parbrizul Audi-ului e pus aviz. Polițistul îl așteaptă pe șmecher acolo ca să-i înmâneze amenda”.

Cititorul ne-a spus că va mai sta câteva zeci de minute la fața locului „pentru a-l trage în poza pe „șmecher”. Asta dacă va mai veni în seara asta. Sunt curios și cât va mai avea răbdare (de așteptat) și dnul polițist”.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

5 comentarii la „Acum pe Bd. Bălcescu. E așteptat de poliție😯

 • Turnatoria e boala specifica romaniei .Daca faci astfel de fapte in serbia,albania sau. Sicilia ajungi acasa facut pachete .Doar daca esti un boss adevarat scapi cu doua gloante in ceafa ca sa arati bine in sicriu

 • Il omoara cu o amenda de 50 lei….

 • Concomitent cu asta şi chiar la câţiva metri distanţă, în intersecţia din faţa Prefecturii (pe zebra înspre părculeţul de la Jabbar, mai exact), s-a consumat un alt eveniment rutier mai interesant decât acesta: tamponare laterală între un Audi , parcă, şi un taxi condus de… o femeie.
  Era ceva lume strânsă acolo, venise şi Poliţia, taximetrista ieşise din maşină şi-i certa pe cei doi bărbaţi din Audi… Detalii mă aşteptam să aflu aici, dar se pare că n-a avut nimeni inspiraţia să vă sesizeze, mai ales cu nişte poze. Aş fi făcut eu dacă eram pieton, dar eram în trafic , concentrat să ajung unde aveam treabă.

 • Poate n-am înțeles eu bine… adică polițistul stătea să-i păzească mașina ăluia, ca să-i dea amenda?!?

  Pe bune?!?

  În lumea civilizată, acolo unde oamenii se spală pe mâini și neforțați, amenda aia, însoțită de dovada foto, se ducea direct la organul fiscal al ăluia și… gata. Nu stătea nimeni după fiecare cocalar, iar cocalarul se trezea cu o datorie “de neșters”…

  Am rămas șocat când, în vizită la rude prin Suedia, au parcat mașina într-o parcare gratuită, dar cu timp limitat, 2 ore. Înainte să se facă cele 2 ore, hai să mutăm mașina, deși era noaptea târziu, deși parcarea era aproape goală. Cine mai umblă la ora asta, ziceam eu? Păi poliția patrulează regulat, totul se filmează, și nu face decât să îți lase o înștințare în geam și … gata, ai datorii, nu stă după tine.
  Ulterior ne-am și întâlnit cu poliția care patrula zona, deci acolo regulile se respectă.
  Sau, într-o sâmbătă, hai să mergem la piață. Am ocolit tot centrul, toate parcările full, atât cele subterane, cât și cele supraterane… și aveau sute (!!!) de locuri fiecare! După 2 ture de centru, am coborât la un semafor, în timp ce ruda care conducea a rămas să dea ture, fie până facem cumpărăturile, fie până găsește loc… La noi?!? Păi o lăsai în drum ca boul, pe “avarii”, o urcai pe trotuar, o puneai pe iarbă șamd…
  Asta ne diferențiază de lumea civilizată, mentalitatea de maimuțe maneloide…

 • Bukk….ai văzut filme, nu glumă!
  Hai sictir!
  Mai bine ascultai in continuare liniștit manele….te-ai mai și oprit din consumul de bomboane agricole că să te scremi să pui de-un comentariu….
  SED LEX DURA LEX !
  Relax….nu te-am înjurat….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.