Acum. Polițiștii locali au fost trimiși acasă

Și în această dimineață fluierele polițiștilor locali au dominat fonic intersecția semaforizată din Bariera Ploiești.

Deși se anunțase că semafoarele – afectate de fulgerul căzut asupra lor joi după-amiază – vor redeveni funcționale în această dimineață, și astăzi polițiștii locali au dirijat circulația.

„Dispozitivul care controla funcționarea semafoarelor a fost cumpărat ieri din București. Acum se lucrează la ajutarea programului care va coordona semafoarele. În două-trei ore sperăm ca sistemul să fie repus în funcțiune”, ne-a declarat în această dimineață Silviu Nicoară, directorul Urbis Serv.

Citește și articolul: Incredibil! Iată cum arată acum stadionul de atletism. Cine aduce bărcuțele ?

Update:

Puțin înainte de ora 13.00, semafoarele au fost repuse în funcțiune.

Polițiștii locali de la circulație disponibilizați să coordoneze traficul au putut să se întoarcă la bază.

Specialiștii de la Urbis vor mai monitoriza o perioadă funcționarea semafoarelor pentru a se asigura că totul e în ordine.

Citește și articolul: Premieră. A apărut de azi în Buzău. Colaborare între primarul Toma și pictorița Lafargue 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Acum. Polițiștii locali au fost trimiși acasă

  • ce titlu ai gasit….. crezi ca esti mai interesant cu titlul ala ???

  • Este OK ca localii de la disciplina rutiera sa dirijeze traficul intr-o intersectie? Conform Codului Rutier conducătorii auto sunt obligati sa respecte doar indicatiile agentilor de Politie Rutiera, a îndrumătorilor de circulatie din zonele cu lucrări sau a conducătorilor de coloane. In zona cailor ferate au obligatia respectării indicatiilor angajărilor CFR si cam atât. Politistii locali au atributii clare doar in ceea ce priveste oprirea si statonarea regulamentara si daca posesorii autovehiculelor au achitat taxa de parcare in parcările cu plata. Cam atât, nu?

  • Nu sunt de acord ca dirijarea străzilor și a intersecțiilor să se facă de către polițiști .Au ei treburi mai importante și în plus dacă drumurile sunt semaforizate ,e deajuns să meargă semafoarele .

  • Asa am aflat si noi ca nu cei de la rutiera au dirijat circulatia autovehiculelor in zona, ci localii…..

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.