Acum! S-a deschis pentru presă și oficialități! Iată de la ce oră se deschide pentru toată lumea!

Așteptarea buzoienilor amatori de „Decathlon” a luat sfârșit.

În urmă cu câteva minute viceprimarul Ionuț Apostu a tăiat panglica noului magazin din Buzău.

La această oră sunt în desfășurare ultimele minute ale conferinței de presă după care magazinul va fi deschis publicului.

Primii cumpărători la ușa magazinului

Așadar, în jur de ora 18.00, buzoienii interesați pot veni la magazinul deschis în imobilul Penny Market pentru primele cumpărături.

Nu sunt promoții, însă unele produse au afișat un preț tehnic, ceea ce înseamnă „cel mai bun raport preț-calitate”, conform reprezentanților magazinului.

Citește și articolul: Ghinion! Șeful CJ Buzău și-a șifonat destul de rău mașina

„Cunoscătorii” apreciază ca Decathlon va da o lovitură magazinului Intersport din complexul Aurora Mall întrucât la produse similare prețurile sunt mai mici.

Magazinul din Buzău este al 21-lea din țară, este desfășurat pe o suprafață de 1500 de metri și găzduiește în jur de cinci mii de produse.

Investiția s-a ridicat la 800 de mii de euro, iar angajații su reușit performanța de a pune toate produsele la raf într-un timp considerat record de zece zile.

Citește și articolul: S-a făcut încă un pas pentru deschiderea viitorului Kaufland din Bariera Ploiești. Iată ultimele fotografii de la fața locului!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.