„Acum s-a prăbușit! N-a mai rămas nimic, trebuie băgat buldozerul”. Iată de la ce a pornit focul

O investiție de câteva miliarde (de lei vechi) s-a făcut scrum în doar câteva zeci de minute.

Pensiunea Umbra Lupului de la intrarea în satul Ciuta (comuna Măgura) dinspre Buzău a ars complet – ca o torță – în această dimineață.

Un scurt-circuit la tabloul electric de la parter e cauza cea mai probabilă a incendiului. Pompierii au găsit firele prăjite.

„Acum s-au prăbușit acoperișul și mansarda. Fiind din lemn, pensiunea a ars complet. E scrum totul. N-a mai rămas nimic trebuie băgat buldozerul, curățat locul și făcută alta ”, ne-a declarat un localnic prezent la fața locului încă dinaintea ivirii zorilor.

Proprietarul pensiunii trăiește o adevărată dramă. Construcția nu era asigurată!

Conform informațiilor culese de reporterul buzoienii.ro, proprietarul din orașul Buzău al locației închiriase afacerea unor constănțeni.

Aceștia administrau pensiunea. În momentul incendiului în pensiune, alături de administratorii constănțeni, se aflau 14 muncitori care lucrau la alunecarea de teren din apropiere (de pe DN10).

Cu toții au reușit să părăsească incinta la timp. Intervenția pompierilor a fost îngreunată de faptul că în zonă nu se afla nicio sursa de apă, aceștia trebuind să se deplaseze patru kilometri până în Măgura.

Vom reveni!

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Iată de ce s-a închis, cine a cumpărat și ce se va face în schimb  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „„Acum s-a prăbușit! N-a mai rămas nimic, trebuie băgat buldozerul”. Iată de la ce a pornit focul

  • Pensiunea era asigurata, dar beneficiarii poliței de asigurare sunt investitorii constănțeni. Mai mult decât atât, proprietarul buzoian al pensiunii nu a mai primit chirie de la constănțeni de vreo 4 luni de zile. Deci, scurt circuit pe naiba…
    In urma cu câteva luni, unul dintre constănțeni s-a ales cu dosar penal după ce a înșelat o casiera la magazinul Kaufland Frasinet.

  • De ce stergeti toate comentariile oamenilor care au ceva de zis in acest caz?Ieri erau mai multe comentarii!!!Sunteti platiti sa stergeti urmele de adevar?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.