Acum se montează primele. S-a început cu Bd. Bălcescu. Iată noutatea pregătită de Primărie pentru Piața Dacia! „Va fi ca la Sibiu”

La această oră muncitorii de la firma contractată de Primăria Buzău pentru asigurarea iluminatului festiv din această iarnă, lucrează pe Bd. N. Bălcescu.

Muncitorii merg din stâlp în stâlp pentru montarea primelor ornamente luminoase.

„Ne așteaptă, de azi, două săptămâni foarte grele. Vom lucra și peste program până vom termina, apoi vot urma și testele, va fi de muncă. Trebuie să terminăm tot până la 1 decembrie”, ne-au spus muncitorii.

Cel care va avea onoarea de a apăsa în seara zilei de 1 decembrie butonul pentru aprinderea instalației luminoase va fi primarul C-tin Toma. În schimb, vicele Ionuț Apostu a anunța surpriza pregătită buzoienilor pentru această iarnă.

„Noutatea pentru acest an va fi amplasarea în Piața Dacia a unei plase de lumini precum la Sibiu. Plasa se va monta ultima, după ce se vor aduce căsuțele și patinoarul. În restul orașului, pot să vă spun că vor fi elemente noi. Iluminatul festiv se va face ca și în anii trecuți pe bulevardele principale ale orașului”, a anunțat, astăzi, viceprimarul Ionuț Apostu.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Acum se montează primele. S-a început cu Bd. Bălcescu. Iată noutatea pregătită de Primărie pentru Piața Dacia! „Va fi ca la Sibiu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.