Acum! Se scoate gardul viu dintr-un parc din Buzău

La această oră, muncitorii din cadrul secției Spații Verzi de la Urbis Serv acționează pentru scoaterea gardului viu din parcul situat în spatele catedralei Sf. Sava.

Săptămâna trecută s-a procedat similar și cu gardul viu din fața Consiliului Județean și a Bisericii Greci (de lângă Școala nr. 5).

Practica va continua și în alte zone din oraș, decizia aparținându-i specialistului peisagist angajat de Primăria Buzău.

„Da, aceasta e viziunea noului arhitect peisagist al municipiului Buzău. Spații largi, deschise, unde se va sădi gazon și flori”, ne-a declarat Alin Radu, director adjunct la Urbis Serv.

Citește și articolul: Cazul de la Pârscov: 100 de câini la parter și 50 de pisici în pod. Unele pisici comit neglijența de a coborî…

Primul parc din Buzău din care s-a îndepărtat gardul viu este cel de lângă Jabbar, iar decizia a fost una inspirată.

„Să veniți la primăvară în acest parc atunci când vor înflori lalelele pe care le-am sădit acum. Va fi o frumusețe”, ne-au declarat azi doamnele care lucrau în parc.

Prin scoaterea gardului viu, se speră că parcul nu va mai fi atractiv pentru tinerii care fumau, feriți de privirile trecătorilor, diverse substanțe nepermise de lege.

Citește și articolul: Ultima oră! Autobuz oprit pe Spiru Haret și două salvări (click AICI)

De asemenea, nici homeleșii nu-și vor mai face cuibar aici.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Acum! Se scoate gardul viu dintr-un parc din Buzău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.