Acum. Se testează pacienții și întregul personal medical de pe secția ORL

E informația zilei, de până acum, de la Buzău.

Un cunoscut medic ORL-ist din Spitalul Județean a fost depistat pozitiv cu C-19. Se adaugă încă o asistentă de pe secția Mecină Internă (în afara celor patru anunțate ieri).

Informare Spitalul Județean:

„Un medic de pe secția O.R.L. și o asistentă medicală de pe secția Medicină Internă au ieșit pozitivi. În cursul zilei de ieri au fost testate 32 de cadre medicale (medici, asistenți medicali, infirmiere) care au intrat în contact cu pacienții care au iesit pozitivi și personalul medical de pe secția Dializă – Nefrologie, rezultatele fiind negative. Având în vedere faptul că un medic din secția O.R.L. a ieșit pozitiv, s-a început testarea cadrelor medicale din secție precum și a pacienților internati”.

C-19 începe să se extindă la spitalulm buzoian

Context:

Ieri, spitalul buzoian a anunțat primele cazuri de infectare cu C-19:. A fost vorba de un medic (de pe Secția Dializă), patru asistente și două infirmiere (de pe secția Medicină Internă).

Notă: Toate cele 9 cadre medicale infectate (7 de ieri și 2 de azi) au fost trimise la spitalul „Victor Babeș” din București.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Acum. Se testează pacienții și întregul personal medical de pe secția ORL

  • Dacă numele acelei doctoriţe de la 23 august i s-a dat publicităţii, de ce nu se dau şi numele acestor noi doctori infectaţi ?
    Lumea e curioasă, unii or fi poate chiar îngrijoraţi ştiind că s-au aflat foarte aproape de aceştia…

  • In cazul medicilor infectati,este absolut necesara si verificarea cabinetelor individuale proprii situate in afara Policlinicii si spitalului,precum si verificarea pacientilor care au trecut prin aceste cabinete.De asemenea se impune suspendarea activitatii acestor medici si a acestor cabinete medicale,ce pot deveni chiar ele focare de infectie.In cazul acestui medic ORL-ist ,in mod sigur este cazul..acesta lucrand si la cabinetul sau particular situat in afara Spitalului.Nu o spun cu rautate,o spun ca masura de prevedere,pe care DSP-ul trebuie sa o ia URGENT.Valabil aceste lucruri pentru toate astfel de cabinete mai mult sau mai putin “medicale”.

  • Pentru “Curiosul” : e vorba de doctorul ORL Ursachescu,care are si cabinet particular in afara Spitalului Judetean.Iar in cladirea respectiva functioneaza si alte cabinete,dintre care,unele pentru copii.DSP-ul sa faca rapid niste verificari,inainte ca acestea sa devina si ele focare de infectie.

  • pentru @Mass-Media: Mulţumesc pt. răspuns. Numele e destul de cunoscut. Cât despre DSP, se mişcă bine deocamdată. Lumea trebuie să fie mult mai atentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.